Apmeklētājiem atvērta jauna atpūtas vieta Home Lounge

No 22.12.2010 tirdzniecības centrā Spice Home apmeklētājiem atvērta jauna atpūtas vieta Home Lounge. Te būs pieejama plašākā bezmaksas interjera un dizaina žurnālu un grāmatu lasītava Latvijā, radošais stūrītis bērniem, spāņu vīns un uzkodas, kā arī Wi-Fi internets. Jaunās atpūtas vietas interjera autore ir dizainere Anna Butele.

Dizainere Anna Butele: «Šīs telpas mērķis ir iepazīstināt cilvēkus ar klasikas un mūsdienu interjera koncepcijām, kā arī parādīt, kas aktuāls būs nākotnē. Lasītavā būs pieejama modernākā interjera un dizaina literatūra, aktuālākie žurnāli, no kuriem iedvesmu smeļos arī es un Annvil komanda. Šajā telpā ir radīta īpaša atmosfēra, lai izprastu interjera jēgu, skaistumu un izjustu tā burtisko iedarbību uz pašsajūtu. Harmoniska vide sakārto mūsu domāšanu, tāpēc novēlu būt valdniekiem pār savām domām».

Lai rosinātu radošu ideju apmaiņu, Home Lounge regulāri tiks organizēti Latvijas labāko interjera dizaineru autorvakari un darbu izstādes. Jau nākamā gada sākumā Home Lounge būs iespēja satikt klātienē Annu Buteli, kā arī apskatīt viņas labāko darbu izstādi.

T/c Spice Home direktors Raimonds Ozoliņš: «Domājot par mūsu pircēju ērtībām, izveidojām šo oriģinālo konceptu - daudzfunkcionālu laika pavadīšanas telpu visai ģimenei. Te uz brīdi var patverties no ikdienas steigas, smelties iedvesmu no Latvijas un pasaules pazīstamāko interjera dizaineru darbiem, pārdomāt idejas omulīgam mājoklim un baudīt vīnu».

Home Lounge ģimenes jaunākās atvases priecēs karuselis un zīmēšanas stūrītis. No 22. decembra līdz 24. janvārim tiek rīkota īpaša aktivitāte mazajiem dizaineriem – bērnu zīmējumu konkurss «Mans sapņu namiņš». Konkursa noslēgumā labākā zīmējuma autors saņems Spice Home dāvanu karti 50 latu vērtībā.

Jaunais Home Lounge atpūtas stūrītis atrodas t/c Spice Home 2. stāvā. No 27. decembra par gardēžu labsajūtu te rūpēsies spāņu delikatešu koncepta Espana Express kafejnīca, kas piedāvās spāņu vīnu, kafiju un uzkodas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 04.05.2024 Pavasara gadatirgus Ērgļos Madonas TIC
4. maijā no 8.00 līdz 14.00 Ērgļos Oškalna ielā notiks Pavasara gadatirgus. Katrs varēs iegādāties sev nepieciešamo pavasarī dārzam, mājai vai | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Estravel Latvia
,


SIXT Latvija
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51775002sec.