Izdotas Rīgas un veselības tūrisma produktu brošūras

Pirms aktīvās tūrisma sezonas Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) izdevusi jaunus drukātos tūrisma informatīvos materiālus: Rīgas un apkārtnes tūrisma maršrutu brošūru un veselības tūrisma brošūru angļu, vācu un krievu valodās. Brošūra latviešu valodā būs pieejama tikai elektroniskā versijā. Materiāli tapuši ar Eiropas reģionālā attīstības fonda atbalstu.

“Abas brošūras izveidotas, balstoties uz prognozētajām tūrisma tendencēm un vadoties no Latvijas tūrisma mārketinga stratēģijā identificētajiem mērķiem un iespējām,” informē TAVA direktors Armands Slokenbergs.

“Tūrisma industrijā pēdējos gados vērojams specializētu piedāvājumu pieprasījums, arvien pieaugošs veselīga dzīvesstila piekritēju skaits. Turklāt veselības un medicīnas tūrisms ir joma, kas Latvijā attīstās, kurai ir augsta pievienotā vērtība un ar kuru nepieciešams atbalstīt, lai varam uzrunāt potenciālos klientus. Bukletā pieminētie pakalpojumi ir diagnostika, zobārstniecība, acu ārstniecība, narkoloģija, plastiskā un rekonstruktīvā ķirurģija, reproduktīvā medicīna, rehabilitācija. TAVA brošūras izdošana ir mārketinga atbalsts šai tūrisma jomai,” teic Armands Slokenbergs.

“Savukārt, izdodot Rīgas un apkārtnes tūrisma maršrutu brošūru, esam centušies pielāgoties tūristu vēlmei pašiem veidot un izvēlēties savus ceļojumu maršrutus, sniedzot viņiem informāciju par attiecīgām iespējām. Vienlaikus tūristiem, kas apmeklē Rīgu vai tur jau bijuši, tiek piedāvāts iepazīties arī ar Latvijas reģioniem, ko iespējams izzināt, tās pašas dienas vakarā atgriežoties bāzes vietā Rīgā. Mārketinga stratēģijā to esam apzīmējuši kā “Rīga+” piedāvājumu ar mērķi īso ceļojumu tūristus pārvērst par pagarinātā īsā ceļojuma izmantotājiem,” skaidro TAVA direktors.

Rīgas un apkārtnes tūrisma maršrutu brošūrā “Viena diena Rīgā un tās apkārtnē” piedāvātas maršrutu idejas gan aktīvai, gan laiskai atpūtai, dabas tūrismam, vēstures izzināšanai, kultūras baudīšanai.
Materiālā rodamas fotogrāfijas un apraksti par Vecrīgas un Rīgas nozīmīgākajām vietām, atpūtu pie jūras Jūrmalā vai Kurzemes zvejnieku ciemos, piedāvāta iespēja baudīt Kurzemes piekrastes dabas ainavas. Brošūrā iekļauti arī maršruti uz skaistākajām pilīm Zemgalē – Rundālē, Jelgavā, Mežotnē, Bauskā, Jaunpilī, kā arī Tērvetes dabas parku. Sigulda vilina ar aktīvo atpūtu, Gaujas senlejas skatiem, laivu braucienu, Turaidas muzejrezervātu, Līgatne – ar dabas ainavām, Vienkoču dabas parku, tūristi aicināti apmeklēt arī viduslaiku Cēsis, Saulkrastus, Āraišu, Bīriņu, Igates pilis.
Kurzemē tūristi tiek ieinteresēti ar Pedvāles Brīvdabas mākslas muzeju, Vīna kalnu Sabilē, Tukumu un tā tuvumā esošo kino pilsētiņu “Cinevillu”, Durbes pili, sporta un atpūtas kompleksu “Milzkalns”. Pierīgas apskates objektos iekļauts arī Salaspils botāniskais dārzs, Doles muižas pilsdrupās, Sv. Meinarda sala Ikšķilē, Uldevena koka pils Lielvārdē, Kokneses pilsdrupas un citas vietas. Brošūrās rodama arī karte ar atzīmētiem tūrisma objektiem tajā.

Veselības tūrisma brošūrā Veselība. Labsajūta. Harmonija” rodama informācija par dabas resursu pieejamību un izmantošanu, zaļo tūrismu, medicīnas un rekreācijas tūrisma iespējām, sākot ar profesionālu mediķu pakalpojumiem un beidzot ar visdažādākajām atpūtas, relaksācijas un skaistumkopšanas piedāvājumiem Rīgā, Jūrmalā un laukos. Brošūra uzrunā arī vienkāršas relaksācijas un veselības uzlabošanas iespēju meklētājus, piedāvā atpūtu pie dabas, Latgales ezeros, sniedz ieskatu populārāko ārstniecības augu, dūņu, minerālūdens, mālu izmantošanā. Uzsvērta Latvijas speciālistu augstā kvalifikācija un pieredze, Eiropas standartiem atbilstošas modernākās diagnostikas un ārstēšanas metodes un augsta līmeņa pakalpojumi par zemākām cenām nekā citviet Eiropā. Brošūrā arī apkopoti SPA pakalpojumu sniedzēji un minētas to mājaslapas, kur rast precīzāku informāciju.

Materiālus ir paredzēt izplatīt izstādēs, darba semināros un ieinteresētajiem sadarbības partneriem.

Jaunie tūristu informatīvie materiāli atrodami TAVA mājaslapā sadaļā "TAVA izdotās publikācijas".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 13.05.2024 Orientēšanās diena ar Sandru Grosbergu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12. maijā jūs gaida lieliska iespēja piedalīties meistarklasē un pieredzes apmaiņā ar Latvijas elites sportisti orientēšanās - Sandru Grosbergu! | Skatīt vairāk
2 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27421618sec.