Londonā atklāts jauns zvaigžņu pavāra restorāns

Londonas viesnīcā Mandarin Oriental Hyde Park atklāts zvaigžņu šefpavāra Hestona Blūmentāla (Heston Blumenthal) restorāns Dinner. Restorāna ēdienkarte atspoguļo jaunu, svaigu pavāra skatu uz 16. gadsimta britu tradicionālās virtuves vienkāršajām receptēm un piedāvā tādus ēdienus kā jūras ķemmītes ar gurķu mērci un pupiņām, makreles salātus ar bergamoti, kā arī liellopu ribiņas, pagatavotas uz lēnas uguns.

Hestonam Blūmentālam, kurš dibinājis Brejas (Bray) ciema (Berkšīrā, Lielbritānijā) restorānu Fat Duck un krodziņu The Hinds Head, piešķirtas ne tikai trīs gastronomiskā ceļveža Michelin zvaigznes, bet viņš ir arī guvis starptautisku atzinību, pateicoties savai unikālajai ēdienu gatavošanas pieejai. Restorāns Dinner ir kļuvis par viņa pirmo ēdināšanas iestādi ārpus Brejas ciemata.

Restorāna interjers iemieso sevī Lielbritānijas 16. gadsimta atmosfēru – tajā izmantota koka apdare, āda un dzelzs. Caur restorāna logiem paveras skats uz Haidparku, bet stikla siena starp ēdamzāli un virtuvi ļauj restorāna viesiem vērot visu ēst gatavošanas procesu. Vasaras mēnešos viesu ērtībai tiks atvērta vasaras terase.

Restorāns Dinner atvērts no plkst. 12.00 - 14.30 un no plkst. 18.30 - 22.30. Vakariņas no trīs ēdieniem apmeklētājiem izmaksās 25 mārciņas (Ls 21), a la carte vakariņas no trīs ēdieniem - 55 mārciņas (Ls 46).

Par godu restorāna atklāšanai Mandarin Oriental Hyde Park viesnīca piedāvā unikālu iespēju - "Suit Gourmet", piedāvājot viesiem baudīt Hestona Blūmentāla pagatavotās izsmalcinātas delikateses numuriņā ar skatu uz Haidparku. Paketes vērtība ir sākot no 1750 mārciņām (Ls 1458). Piedāvājums iekļauj divas naktis Delux Park Suite kategorijas numuriņā, angļu brokastis, vaučeri divām personām par summu 250 mārciņas (Ls 209), kuru nepieciešams izmantot restorānā Dinner, kā arī pavārgrāmatu ar šefpavāra parakstiem. Piedāvājums būs spēkā no 15. februāra (par istabu pieejamību un iespēju pasūtīt galdiņu nepieciešams uzzināt pirms rezervēšanas).

Restorāna Dinner interneta vietne - http://www.dinnerbyheston.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Liepupes muiža
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56563902sec.