Sniega dēļ slēdz Minhenes lidostu

Jau 1. decembra vakarā lielās snigšanas dēļ pamatīgi tika traucēta Minhenes lidostas darbība, bet 2. decembrī pasažierus pārsteidza paziņojums, ka līdz plkst. 12 lidosta slēgta. Vēlāk parādījās paziņojums, ka lidosta slēgta līdz 3. decembra plkst. 6 no rīta.

Notiekošais Minhenē pamatīgi ietekmē arī “airBaltic” pasažierus. Lidmašīnai no Minhenes uz Rīgu bija jāizlido 1. decembra vakarā. Izlidošanas laiks vairākkārt tika pārcelts, bet tad, kad pasažieri beidzot tika lidmašīnā, cerības uz tikšanu mājās ātri sabruka – lidojumu atcēla uz nenoteiktu laiku.

Sākutnēji pasažieriem tika solīts, ka informāciju par izlidošanu viņi saņems 2. decembra rītā, un “airBaltic” tiešām informēja pasažierus, ka izlidošanas laiks nu jau pārcelts uz 14.30.

Vēlāk gan no "airBaltic" saņemta ziņa, ka reiss no Minhenes uz Rīgu tiek atcelts.

Zīmīgi, ka slēgta ne tikai gaisa satiksme, bet pamatīgi traucēta arī dzelzceļa satiksme. Tā 2. decembra sākumā Minhenes lidostā “iesprūdušie” pasažieri pat netika pie iespējas iekāpt vilcienā un aizbraukt uz kādu citu lidostu, no kuras sasniegtu savu galamērķi.

Travelnews.lv saņēma informāciju, ka snigšana mitējusies jau 2. decembrī ap plkst. 12. Lidostā rosoties sniega tehnika, taču cīņa ar stihijas nodarīto postījumu nevedoties viegli.

3. decembrī Minhenes lidostas darbs pamazām atjaunojās, taču daudzi reisi vēl joprojām tika atcelti. Zīmīgi, ka atcelti arī tie reisi, kas 1.decembra "airBaltic" nelaimīgā reisa no Minhenes pasažieriem tika piedāvāti kā alternatīva. Dažiem tuvākais piedāvājums atgriezties Rīgā vien 4. decembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43002295sec.