SAS ievieš automātisku bagāžas reģistrāciju Zviedrijā

No 2009. gada 1. aprīļa aviokompānija SAS piedāvā starptautisku reisu pasažieriem iespēju uzreiz reģistrēt savu bagāžu no izlidošanas punkta līdz lidojuma galamērķim Zviedrijā.

SAS pasažieriem, kuri ielido Zviedrijā ar starptautiskiem reisiem un turpina tālāk izmantot iekšējos lidojumus, vairs nebūs pašiem jāpārnes sava bagāža nākamajam lidojumam – tā tiks automātiski reģistrēta līdz ceļojuma galamērķim Zviedrijā”, informē SAS reģionālais pārstāvis Baltijā un NVS valstīs Mareks Pedersens (Marek Pedersen).

SAS sadarbībā ar Zviedrijas Civilās aviācijas administrāciju un Arlandas lidostas (Stokholma) muitas dienestu atvieglojis ceļojumu noteikumus pasažieriem, kuri ielido Zviedrijā ar starptautiskiem reisiem un turpina izmantot SAS iekšējos lidojumos Zviedrijas teritorijā. Jaunie ceļošanas noteikumi paredz to, ka šai pasažieru kategorijai vairs nebūs pašiem jāpārnes sava bagāža, lai reģistrētos nākamajam lidojumam – tas tiks nodrošināts.

Atvieglotā bagāžas reģistrācijas procedūra tiks testēta Arlandas lidostā no 1.aprīļa līdz 1.jūnijam.

Mūsu mērķis ir atvieglot SAS pasažieru nokļūšanu līdz izvēlētajam galamērķim. Ja pasažieriem patiks šī jaunā kārtība – tā tiks ieviesta pēc testēšanas perioda beigām”, uzsver Mareks Pedersens.

Šī kārtība tiks attiecināta uz pasažieriem, kuriem nav deklarējamu preču, ielidojot Zviedrijā. Ceļotājiem, kuriem ir deklarējamas preces, joprojām jāveic atkārtota bagāžas reģistrācija, ielidojot Arlandas lidostā. Tas attiecās arī uz pasažieriem, kas ceļo ar dzīvniekiem. Bagāžas reģistrēšanas procedūra paliks bez izmaiņām.

Jau no 1. aprīļa starptautisku reisu pasažieriem ir iespēja reģistrēt savu bagāžu līdz vienām no sekojošiem galamērķiem: Gēteborga (Gothenburg/Landvetter), Kalmāra (Kalmar), Kiruna (Kiruna), Lulea (Luleå), Malme (Malmö), Ronebī (Ronneby), Sundsvala (Sundsvall/Härnösand), Ūmeo (Umeå), Ore (Åre/Östersund) un Engelholma (Ängelholm/Helsingborg). Lidosta Skelleftea (Skellefteå) nav iekļauta sarakstā, jo pašlaik vēl neatrodas Eiropas Savienības pārraudzībā, bet sertifikācijas process ir uzsākts.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 17.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66687512sec.