Nepopulārākās lidostas pasaulē - TOP 9 [3]

1. Hītrova, Londona (Lielbritānija) - 19.1%. Katru gadu Hītrovā tiek apkalpoti vairāk nekā 67 miljoni pasažieru. Rindas pie drošības kontroles jau kļuvušas leģendāras, tāpat arī bagāžas haoss. Arī 5. termināls, kas tika atklāts 2008. gada martā, nenesa cerētos uzlabojumus. Šobrīd tiek plānots jau sestais termināls.

2. Losandželosas lidosta (ASV) - 14,6%. ASV rietumkrasta lidosta ir viena no lielākajām lidostām pasaulē. Tomēr salīdzinot ar tās satiksmi, LAX ir daudz par mazu un pārpildītu. Sociālajā portālā Facebook pat ir izveidota grupa I hate LAX.

3. Šarla de Golla lidosta, Parīze (Francija) - 9,1%. Kaut arī Eiropas otrās lielākās lidostas arhitektūra ir apbrīnojama, serviss tāds nav. Īpaši ceļotājiem traucē lielais attālums starp termināliem.

4. Džona F. Kenedija lidosta, Ņujorka (ASV) - 5,9%. Arī šajā lidostā par haosu rūpējas milzu attālumi starp astoņiem termināliem. Katru gadu te tiek apkalpoti 50 miljoni pasažieru.

5. O'Hēra lidosta, Čikāga (ASV) - 4,9%. Starptautisko lidojumu pasažieri īpaši sūdzas par nebeidzami garajām rindām pie pasu un drošības kontroles.

6. Kingsforda-Smita lidosta, Sidneja (Austrālija) - 4,9%. Visvairāk pasažieri sūdzas par milzīgajām cenām auto stāvvietā un satiksmes haosu pie lidostas.

7. Maiami starptautiskā lidosta (ASV) - 3,8%. Lidostas pasažieri sūrojas par bezcerīgi pārpildītajām uzgaidāmajām telpām un šķietami nepārtrauktajiem remontdarbiem, kas norisinās ASV trešajā svarīgākajā starptautiskajā lidostā.

8. Frankfurtes lidosta (Vācija) - 3,4%. Arī Vācijas lielākā lidosta nav īpaši iemīļota pasažieru vidū - norādes un zīmes lidostā ir neskaidras, personāls - nedraudzīgs, bet rindas - pārāk garas.

9. Hārtsfīlda-Džeksona lidosta, Atlanta (ASV) - 3,2%. Katru gadu te tiek apkalpoti 90 miljoni pasažieru - visvairāk pasaulē. Tikpat liels ir arī ikdienišķais haoss lidostā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gatis 07/26/2010 14:09 Piekrītu Gaidai - Šeremetjeva ir pilnīgs čau, biju pagājušo gadu, gaidīju 7 stundas, ja nebūtu viskijs, nezinu kā izturētu.

Un Šarla de Goll arī ir cirks! nevis lielie attālumi, bet franču absolūtā neloģika to visu padara neciešamu. vīns un sekss viņiem padodas labāk par lidmašīnu koordinēšanu.

2 Augšā Lejā 07/26/2010 11:39 GFK ar saviem tuneļiem tiešām rada dīvainu iespaidu. vai tad nav kādas mākslas kaolas, kas tās pelēkās betaona sienas varētu sakārtot.
uz Šeremetjevu apskatnieks neriskeja lidot :D

3 Gaida 07/26/2010 09:55 Dīvaini, šajā sarakstā nav Šeremetjevas. Tūrists, manuprāt, nevar izdarīt neko muļķīgāku, kā lidot cour Maskavu. Pārbaudīts pirms divām nedēļam pēc ~15 gadu pārtraukuma. Vai nu palicis vēl sliktāk vai nu es esmu pieradusi pie labākāmlidostām.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Latvia Tours
,


Novatours
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2154789sec.