Bagāžas drošums lidostā Rīga ir viens no augstākajiem Eiropā un pasaulē

Virszemes pakalpojumu sniedzēja “Havaş Europe” dati liecina, ka “Havaş Europe” apkalpotajām aviokompānijām lidostā “Rīga” pazaudēto somu skaits ir tikai 0,2 somas uz tūkstoš pasažieriem, kas ir viens no labākajiem rādītājiem aviācijas nozarē. Tas ir 45 reizes mazāk nekā vidēji Eiropas lidostās un 34 reizes mazāk nekā pasaulē.

Viens no lidostas virszemes pakalpojumu sniedzējiem “Havaş Europe” ik gadu lidostā “Rīga” apkalpo vairāk nekā 1,5 miljonus pasažieru ar vairāk nekā miljons bagāžas vienībām. No šī skaita aptuveni puse ir tranzīts/transfērs. “Havaş Europe” lidostā “Rīga” nodrošina pilna apjoma virszemes apkalpošanu, strādājot gan pasažieru apkalpošanas, gan gaisa kuģu apkalpošanas uz perona jomā, tai skaitā nodrošinot bagāžas un kravu apstrādi un citus servisus tādām aviokompānijām kā airBaltic, Turkish airlines, Transaero, UTair, Onurair, Corendon.

“Lidojumu drošums, reisu izlidošanas punktualitāte un pasažieru serviss ir mūsu galvenā prioritāte. Lai to sniegtu, mēs vienmēr izvirzām visaugstākās prasības, un bagāžas apkalpošana ir viens no svarīgākajiem to komponentiem. Esam gandarīti, ka mūsu darbības rezultātā, lidostā “Rīga” pazaudēto bagāžas vienību skaits “Havaş Europe” apkalpotajām aviokompānijām ir ļoti zems - tās vidēji ir tikai 0,2 somas uz 1000 pasažieriem. Eiropas lidostās vidējais pazaudēto bagāžas vienību skaits ir 9 somas uz 1000 pasažieriem, bet pasaulē 6,97 somas uz 1000 pasažieriem. Par uzticamu bagāžas apkalpošanas servisu ik dienu rūpējas vairāk nekā 300 “Havaş Europe” darbinieki, kuri nodrošina pakalpojumus lidostas “Rīga” pasažieriem,” saka Simons Zitcers, “Havaş Europe” operatīvās vadības direktors.

Lidostas virszemes pakalpojumu sniedzējs “Havaş Europe” ir “Havaş” meitas uzņēmums Eiropā. Tā mērķis ir izvērst darbību starptautiskajā tirgū. “Havaş Europe” šobrīd nodrošina pakalpojumus Latvijā starptautiskajā lidostā “Rīga” un Vācijā - Frankfurtes, Minhenes, Berlīnes, Hamburgas, Štutgartes un Diseldorfas lidostās. 2013.gadā “Havaş Europe” apkalpoja 50 000 lidojumus.

Par “Havaş”

“Havaş” ir pirmais un lielākais lidostas virszemes pakalpojumu uzņēmums Turcijā un ietilpst "TAV Airports" uzņēmumu grupā. “Havaş” nodrošina pakalpojumus 25 lidostās Turcijā un 7 lidostās Eiropā, kopumā apkalpojot 200 lidsabiedrības nodrošinot pilna spektra servisu gan pasažieru, gan arī lidlauka apkalpošanā.

Līdzās lidostu virszemes apkalpošanas pakalpojumiem, “Havaş” nodrošina arī noliktavu servisu ar kapacitāti 1500 tonnas dienā, nodrošina pasažieru pārvadājumus savienojot lidostu un pilsētas centru 18 pilsētās, kā arī nodrošina autostāvvietas pakalpojumus Bodrumas lidostā Turcijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10549188sec.