«Havaş Europe» serviss ļauj airBaltic kļūt par punktuālāko lidsabiedrību pasaulē

Pateicoties ciešai sadarbībai starp lidostu virszemes pakalpojumu sniedzēju ''Havaş Europe'' un Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic, Lielbritānijas analītiķi ''OAG Aviation Solutions'' atzinuši airBaltic par punktuālāko lidsabiedrību pasaulē. ''Havaş Europe'' nodrošina virszemes apkalpošanu aviokompānijai airBaltic starptautiskajā lidostā ''Rīga''.

Šī gada janvārī aprit pieci gadi, kopš ''Havaş Europe'' sniedz virszemes pakalpojumus aviokompānijai airBaltic lidostā ''Rīga''. ''OAG Aviation Solutions'' atzinums ir rezultāts labi strukturētai ilgtermiņa sadarbībai starp aviokompāniju un tās virszemes pakalpojumu sniedzēju. Pēc ''OAG'' datiem, airBaltic sasniegusi punktualitātes rādītāju 94,9% lidojumos, kas savieno Rīgu ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Šie dati nozīmē, ka 9 no 10 airBaltic lidmašīnām ierodas galamērķī precīzi norādītajā laikā.

''Mūsu prioritāte ir lidojumu drošība. Ikviens mūsu darbinieks ir apmācīts pievērst pastiprinātu uzmanību drošības noteikumu izpildei, reizē stingri ievērojot laika limitus. Vienlaicīgi ievērot visaugstākos drošības nosacījumus un nodrošināt ātru lidmašīnas apkalpošanu, ir sarežģīts uzdevums. Esam gandarīti par airBaltic sasniegumu, kas pierāda, ka mūsu izveidotā infrastruktūra un serviss ir pareizs un veiksmīgs. Apsveicam gan airBaltic komandu, gan mūsu darbiniekus par viņu ieguldījumu šī rezultāta sasniegšanā,'' saka ''Havaş'' vadītājs Nurzats Erkals (Nurzat Erkal).

Lidostu virszemes pakalpojumu sniedzējs ''Havaş Europe'' ir ''Havaş'' meitas uzņēmums Eiropā. Tā mērķis ir izvērst darbību starptautiskajā tirgū. ''Havaş Europe'' šobrīd nodrošina pakalpojumus Latvijā, starptautiskajā lidostā ''Rīga'' un Vācijā - Frankfurtes, Minhenes, Berlīnes, Hamburgas, Štutgartes un Diseldorfas lidostās. 2014.gadā ''Havaş Europe'' apkalpoja ap 50 000 lidojumus.

Kā viens no lidostas virszemes pakalpojumu sniedzējiem ''Havaş Europe'' ik gadu lidostā ''Rīga'' apkalpo ap 1,5 miljoniem pasažieru. No šī skaita aptuveni puse ir tranzīts/transfērs. ''Havaş Europe'' lidostā ''Rīga'' nodrošina pilna apjoma virszemes apkalpošanu, strādājot gan pasažieru apkalpošanas, gan gaisa kuģu apkalpošanas uz perona jomā, tai skaitā nodrošinot bagāžas un kravu apstrādi un citus servisus tādām aviokompānijām kā airBaltic, Turkish airlines, Transaero, UTair, Onurair, Corendon.

Par ''Havaş'':

''Havaş'' ir pirmais un lielākais lidostas virszemes pakalpojumu uzņēmums Turcijā un ietilpst ''TAV Airports'' uzņēmumu grupā. ''Havaş'' nodrošina pakalpojumus 25 lidostās Turcijā un 7 lidostās Eiropā, kopumā apkalpojot 200 lidsabiedrības nodrošinot pilna spektra servisu gan pasažieru, gan arī lidlauka apkalpošanā.

Līdzās lidostu virszemes apkalpošanas pakalpojumiem, ''Havaş'' nodrošina arī noliktavu servisu ar kapacitāti 1500 tonnas dienā, nodrošina pasažieru pārvadājumus savienojot lidostu un pilsētas centru 18 pilsētās, kā arī nodrošina autostāvvietas pakalpojumus Bodrumas lidostā Turcijā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34283614sec.