Havaş Europe: Lidosta «Rīga» ir viena no efektīvākajām lidostām pasaulē

''Havaş Europe'' nodrošina virszemes pakalpojumus lidostā ''Rīga'' kopš 2010.gada. Piecu gadu laikā virszemes pakalpojumu punktualitāte, kas ir viens no svarīgākajiem lidostas efektivitātes rādītājiem, Rīgā pieaugusi par 3%, ierindojot lidostu ''Rīga'' pie punktuālajajām lidostām ''Havaş'' tīklā. Arī bagāžas drošums lidostā ''Rīga'' ir viens no augstākajiem. 2014.gadā ''Havaş Europe'' apkalpotajām aviokompānijām lidostā ''Rīga'' pazaudēto somu skaits bija tikai 0,2 somas uz tūkstoš pasažieriem, kas ir viens no labākajiem rādītājiem visā aviācijas pakalpojumu nozarē. Pēc SITA datiem, vidējais pazaudēto bagāžas vienību skaits pasaulē ir 3,3%.

''Havaş'' vadītāja v.i. Kursads Kočaks (Kürşad Koçak) skaidro: ''Kopš darbības uzsākšanas Rīgā 2010.gadā, ''Havaş Europe'' īsā laikā ir strauji attīstījies un šobrīd sniedz pakalpojumus vadošajām lidsabiedrībām. Esam izvērsuši ''Havaş Europe'' darbību, veiksmīgi apvienojot darbinieku resursus, zināšanas un pieredzi virszemes pakalpojumu sniegšanā lidostā ''Rīga'' un sešās lidostās Vācijā. Esam gandarīti, ka piecu darbības gadu laikā mums ir izdevies padarīt lidostu ''Rīga'' par vienu no efektīvākajām pasaulē punktualitātes ziņā un virszemes apkalpošanas jomā. Aviosabiedrību airBaltic, kam ''Havaş Europe'' nodrošina pakalpojumus lidostā ''Rīga'', Lielbritānijas analītiķi ''OAG Aviation Solutions'' nupat atzinuši par punktuālāko pasaulē. Tas ir augstākais novērtējums mūsu veiksmīgajam darbam.''

2014.gadā virszemes pakalpojumu sniedzējs ''Havaş Europe'' lidostā ''Rīga'' apkalpoja 22 357 lidojumus un 2,9 miljonus pasažieru ar vairāk nekā 2 miljoniem bagāžas vienību. Tāpat ''Havaş Europe'' apkalpoja 4827 tonnu kravu.

''Havaş Europe'' nodrošina pilna apjoma virszemes apkalpošanu, strādājot gan pasažieru apkalpošanas, gan gaisa kuģu apkalpošanas uz perona jomā, tai skaitā nodrošinot bagāžas un kravu apstrādi un citus servisus tādām aviokompānijām kā airBaltic, Turkish airlines, Transaero, UTair, Onurair un Corendon.

''Havaş Europe'' ir ''Havaş'' meitas uzņēmums Eiropā. Tā mērķis ir izvērst darbību starptautiskajā tirgū. ''Havaş Europe'' šobrīd nodrošina pakalpojumus Latvijā starptautiskajā lidostā ''Rīga'' un Vācijā - Frankfurtes, Minhenes, Berlīnes, Hamburgas, Štutgartes un Diseldorfas lidostās. 2014.gadā ''Havaş Europe'' apkalpoja ap 50 000 lidojumus.

Par ''Havaş''

''Havaş'' ir pirmais un lielākais lidostas virszemes pakalpojumu uzņēmums Turcijā un ietilpst ''TAV Airports'' uzņēmumu grupā. Uzņēmums vairākkārt saņēmis pasaules vadošo aviokompāniju apbalvojumus. ''Havaş'' nodrošina pilna apjoma virszemes apkalpošanu, strādājot gan pasažieru apkalpošanas, gan gaisa kuģu apkalpošanas uz perona jomā, tai skaitā nodrošinot bagāžas un kravu apstrādi un citus servisus. ''Havaş'' nodrošina pakalpojumus 25 lidostās Turcijā un 7 lidostās Eiropā, kopumā apkalpojot 200 lidsabiedrības. Tiecoties nodrošināt uzlabotu un vēl ātrāku augstākās kvalitātes servisu, līdzās lidostu virszemes apkalpošanas pakalpojumiem, ''Havaş'' nodrošina arī noliktavu servisu ar kapacitāti 1500 tonnas dienā. Kopš 2007.gada ''Havaş'' nodrošina arī ''Hopa'' pasažieru termināli, kas savieno Batumi lidostu. Kopumā ''Havaş'' nodrošina pasažieru pārvadājumus, savienojot lidostu un pilsētu centrus, 18 Turcijas pilsētās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19437885sec.