Ghibli muzejs - maģiska vieta, kur braukt ar bērniem

Maģiska vieta, kur jūs bērni var spēlēties un izpētīt Ghibli studiju. Muzejs atrodas Japānā, Mitaka priekšpilsētā, Ghabi muzejā ir studija kurā tika veidotas animācijas filmas kā arī šis ir rotaļu laukums jebkura vecuma bērniem. Lai nonāktu līdz muzejam jums būs jābrauc ar autobusu, kurš ir dzeltenā krāsā, viss nolīmēts ar dažādu Ghibli studijas multiplikāciju filmu varoņiem.

Ghibli studija ir pazīstama rietumos ar savām multfilmā un par godu studijai ir izveidots muzejs ar eksponātiem, kuros ietilps ari multfilmu varoņu tēli. Muzejs tika iekārtots pēc Hayao Miyazaki’s vēlmēm, jo viņš ir studijas Ghibli vadītājs. Viņš nevēlējās lai šis muzejs būtu viens no tiem garlaicīgajiem muzejiem, kur jāstaigā un jāklausās gida stāstījums. Tādēļ viņš radīja daudzas telpas, kur katra no tām ir tematiski iekārtota, kādai multfilmai un noteiktai multfilmas epizodei. Tādejādi radot sajūtu, ka esat nonākuši burvju pasaulē un katrā no istabām varat iejusties savādākā atmosfērā.

Interesanta ir istaba, kas parāda dažādas animācijas metodes, kādās var radīt multfilmas. Iespēja apskatīt palēninājumu, vērojot karuseli, kas kustās ļoti lēni. Iespēja apskatīt filmu “Evolution of man” no dažādiem punktiem, kas nav iespējams ja filmu rāda televizorā. Ir iespēja apmeklēt rotaļu istabu, diemžēl tikai bērniem kuri nav sasnieguši 12 gadu vecumu.


Galvenā atrakcija ir filmas seanss, šo filmu nav iespējams noskatīties nekur citur, kā vien Ghibli muzejā. Kad ieradīsieties muzejā jums tiks iedota biļete uz šo filmu, kura tiek rādīta visu dienu. Ir ļoti liela iespēja, ka jums būs jāizstāv rinda lai varētu apskatīt šo filmu, bet tas ir tā vērts. Multfilma ir japāņu valodā, bez subtitriem, bet par to nav jāsatraucas, jo labi var saprast, kas notiek multfilmā, nesaprotot valodu.

Muzejā ir aizliegts uzņemt fotogrāfijas, vienīgā vieta, kur to var darīt ir jumta dārzs. Šeit ir arī kafejnīca, dāvanu veikaliņš, grāmatnīca. Šeit ir iespēja rīkot pikniku, ja vēlas izbaudīt skaisto apkārtni un dabu. Skaists pikniks iznāk martā/aprīlī, kad zied ķirši. Tomēr jārēķinās ar to, ka ārzemju viesi nevar tur brīvi ierasties, jo muzeju dienā drīkst apmeklēt tikai 200 viesi. Tādēļ uz muzeju jābrauc no rīta puses, lai paspētu būt to 200 viesu skaitā, kas tajā dienā apmeklēs muzeju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 24.05.2024 🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Cēsu TIC
,


Limbažu TIC
,


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.45746803sec.