Dubaija aicina uz vērienīgāko iepirkšanās festivālu: «Dubai Summer Surprises»

Viens no visvairāk gaidītajiem festivāliem “Dubai Summer Surprises” atgriežas Dubaijā.

No 29. jūnija līdz 3. septembrim pārsteidzošo brīnumu pilsētas veikalos tiks pazeminātas cenas jaunākajām kolekcijām, piedāvājot pircējiem modernākos apģērbus, jaunākās mēbeļu kolekcijas un unikālas dāvanas. Šis ir labākais laiks, kad atjaunināt garderobi, mājokli vai beidzot iegūtu lietas, kas sen jau ir kārojušās.

Festivāls “Dubai Summer Surprises” ir daudz vairāk nekā tikai iepirkšanās. Tā ir iespēja radīt neaizmirstamas atmiņas ar ģimeni vai draugiem. Festivāls piedāvā piepildītu pasākumu kalendāru, konkursus ar iespaidīgām balvām, izcilus koncertus, aizraujošus priekšnesumus un daudz ko citu. Turklāt vasaras sezonā var izmantot īpašus piedāvājumus un akcijas, tostarp programmu “Kids Go Free”, kuras ietvaros bērni līdz 12 gadu vecumam var baudīt bezmaksas uzturēšanos prestižās viesnīcās, piekļuvi muzejiem, atrakciju parkiem un ikoniskiem pilsētas simboliem, piemēram, “Burj Khalifa” un “The View at The Palm”. Tāpat viesnīcas nodrošina īpašus priekšnosacījumus laicīgām iepriekšrezervācijām, piedāvājot maciņam draudzīgākas cenas un atlaides.

Šī vērienīgā festivāla 26. sezona tiks atklāta jau jūnija pēdējā nedēļas nogalē, kas sakrīt ar Eid al-Adha jeb upurēšanas svētkiem, kas ir viens no nozīmīgākajiem reliģiskajiem svētkiem musulmaņu kalendārā.

Dubaijas vasaras pārsteigumus atbalsta galvenais sponsors RAKBANK MasterCard un stratēģiskie partneri, tostarp: Al Futtaim Malls (Dubai Festival City Mall un Festival Plaza), Al Seef, Al Zarooni Group (Mercato tirdzniecības centrs), AW Rostamani Group, Bluewaters, Citywalk, Emirates Airline, Enoc, Etisalat, Majid Al Futtaim (Mall of the Emirates, City Center Mirdif, City Center Deira), Nakheel Malls (Ibn Battuta Mall, Nakheel Mall, Dragon Mart 2, Palm West Beach un The View), The Beach un The View Outlet Village.

Vairāk informācijas: @CelebrateDubai un @StyledByDubai sociālo tīklu profilos un www.DubaiSummerSurprises.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54423714sec.