Eksperti Dubaijā apspriedīs uzņēmējdarbības un inovāciju ietekmi uz tūrisma nozari

Eksperti Dubaijā apspriedīs uzņēmējdarbības un inovāciju ietekmi uz tūrisma nozari

No 2024. gada 6. līdz 9. maijam Dubaijas Pasaules tirdzniecības centrā norisināsies 31. “Arābijas ceļojumu tirgus 2024”, kurā starptautiskās tūrisma kopienas pārstāvji un nozares līderi spriedīs par uzņēmējdarbības un inovāciju ietekmi uz tūrisma nozares attīstību.

Izstādes četrās dienās plānotas 50 sesijas, kurās piedalīsies vairāk nekā 200 ekspertu, lai apskatīs tādas tūrisma nozares aktualitātes kā mākslīgā intelekta lomas stiprināšana, aviācijas nākotne, klientu piesaiste luksusa segmentā, mazumtirdzniecība un ilgtspējīgs tūrisms.

Tuvo Austrumu vadošā tūrisma nozares profesionāļu izstāde šajā gadā turpinās iepriekšējās, 30. izstādes izdevuma tēmu “Inovāciju attīstība: ceļojumu transformēšana caur uzņēmējdarbību”. Izstādes apmeklētāji varēs izzināt jaunas tirgus iespējas, veidot sadarbības un izmantot tīklošanos, lai piesaistītu investīcijas un citus aspektus.

Tiek prognozēts, ka izstādes dalībnieku skaits pieaugs par 23% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, padarot 2024. gadu par vērienīgāko gadu Arābijas ceļojumu tirgus vēsturē. Izaugsme gaidāma visos izstādes sektoros: Tuvajiem Austrumiem - par 19%, Eiropai - par 32%, Āzijai - par 20% un Āfrikai - par 28%. Pilnībā izpārdotā “Travel Tech” zona, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, būs par 56% plašāka un nozares piedāvājums pieaugs par 33%. Paredzams, ka arī viesnīcu segmenta dalība pieaugs par 21%, salīdzinot ar 2023. gadu.

Šī gada izstāde atkal ļaus apmeklētājiem palūkoties ārpus tradicionālo atpūtas ceļojumu iespējām, iepazīstot luksusa atpūtas, uzņēmējdarbības un sanāksmju, konferenču un izstāžu piedāvājumus. Ceļojumu tirgus četrās dienās notiks virkne diskusiju par šīm tēmām, tostarp sesijas, kas veltītas luksuss klases piedāvājumiem, veselības aprūpes sanāksmēm, starptautiskiem biznesa ceļojumiem, ilgtspējīgiem iepirkumiem, sporta pasākumiem un citām tēmām.

Izstāde pulcēs augstu amatu reģionālās un starptautiskās vadības amatpersonas, tostarp Dubaijas Tūrisma un tirdzniecības mārketinga korporācijas (DCTCM) vadītāju Isamu Kazimu (Issam Kazim), Omānas kultūras mantojuma un tūrisma ministru Salemu bin Mohamedu Al Mahruki (Salem bin Mohammed Al Mahrouqi), Eiropas Tūrisma komisijas sabiedrisko attiecību vadītāju Teodoru Marinsku (Teodora Marinska), Apvienoto Nāciju Organizācijas Pasaules Tūrisma organizācijas Tuvo Austrumu reģionālo direktoru Basma Al-Maiman (Basmah Al-Mayman) un Kataras tūrisma pārstāvi Lindsiju Boumenu Freizeri (Lindsay Bowman Fraser).

Turpinot aizvadītā gada izstādes tēmu “Tiekšanās uz nulles ietekmi uz vidi”, ilgtspējīgs tūrisms arī turpmāk būs viena no galvenajām izstādes tēmām. Ņemot vērā Apvienoto Arābu Emirāru ilgtspējības gadu un pēdējo ANO Klimata pārmaiņu konferenci (COP28), kas pagājušajā gadā notika Dubaijā, Arābijas ceļojumu tirgū galvenā uzmanība tiks pievērsta tam, lai izpētītu, kā inovācijas var izmantot, lai sasniegtu ANO ilgtspējīgas attīstības mērķus, palīdzot izveidot videi nekaitīgāku ceļojumu nozari.

Arābijas ceļojumu tirgus notiks ar Dubaijas Pasaules tirdzniecības centra atbalstu. Izstādes galvenie oficiālie partneri: Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departaments, lidsabiedrība “Emirates”, viesnīcu ķēde “IHG Hotels & Resorts”, “Al Rais Travel”.

Par jaunākajām tirgus ziņām un aktualitātēm vairāk var uzzināt: https://hub.wtm.com/category/press/atm-press-releases/.

Izstādes apmeklējumam vai stenda reģistrācijai var pieteikties: https://www.wtm.com/atm/en-gb/enquire.html.

Papildu informācija: wtm.com/atm/en-gb.html.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 07.05.2024 Svētku koncerts J. Čakstes laukumā Liepājas reģiona TIB
Lai 4. maijā kopā atzīmētu Brīvības svētkus, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis plkst. 15.00 Jāņa Čakstes laukumā būs gaidīts uz svētku | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9087081sec.