Ko piedzīvot un izbaudīt rudenī Dubaijā

Rudens sezonas sākums Dubaijā vienmēr tiek gaidīts ar nepacietību. Pēc vasaras pārtraukuma durvis atkal ver iemīļoti apskates objekti, parki un ainaviski skatu punkti, kas svelmainajos vasaras mēnešos bija slēgti. Pilsētā virmo priepilns satraukums, gaidot jaunus atklājumus, festivālus un izstādes.

Rudenī Dubaija vēl vairāk paplašina tā jau bagātīgo klāstu aizraujošo atpūtas iespēju, sākot no piedzīvojumiem tuksnesī un aizraujošiem lēcieniem ar izpletni līdz kulinārijas piedzīvojumiem un pasaulslavenu modes zīmolu jaunāko kolekciju skatēm. Dubaija visiem sola neaizmirstamus atelpas mirkļus.

Dubaijas brīnumdārzs

15. septembrī apmeklētājiem atkal durvis vērs pasaulē lielākais ziedu dārzs Dubai Miracle Garden, kurā skatāmas no ziediem veidotas pasaulē slavenu būvju un arhitektūras brīnumu kopijas. Dārza koptēlu veido 50 miljoni aromātisku ziedu. Īpaši iemīļoto foto vieta šeit ir sirds formas mīlestības aleja.

Lidojums gaisa balonā

16. septembrī atsākas gaisa balonu lidojumu sezona, kas aicina baudīt mierpilnu lidojumu virs plašā Arābijas tuksneša. 1200 metru augstumā ceļotājiem paveras panorāmas skats uz bezgalīgām smilšu kāpām, graciozām gazelēm un majestātiskajiem Hadžara kalniem.

Hatas pilsēta un dambis

Rudens iestāšanās nozīmē arī ekskursiju atsākšana uz Hatu, kas ir slavena ar burvīgajām kalnu ainavām. Senos laikos šī pilsēta bija slavena ar savu militāro cietoksni. Mūsdienās to īpaši ir iecienījuši āra aktivitāšu entuziasti un dabas cienītāji. Tūristu vidū īpaši populāra šeit ir riteņbraukšana pa dažādas grūtības pakāpes maršrutiem, smaiļošana pa Hatas dambi ezeru un izjādes ar zirgiem.

Dubaijas modes nedēļa

No 10. līdz 15. oktobrim vienlaikus ar Ņujorku, Londonu, Milānu un Parīzi notiks Dubaijas modes nedēļa. Šis prestižais pasākums ierindojas starp piecām labākajām starptautiskajām modes nedēļām pasaulē. Dubaijas modes nedēļā tiks demonstrēti Apvienoto Arābu Emirātu, Tuvo Austrumu, Eiropas, Āzijas un Amerikas dizaineru kolekcijas.

Golfa čempionāts

No 16. līdz 19. novembrim Dubaija ar nepacietību gaida Dubaijas tuksnešu klasisko un DP pasaules čempionātu golfa turnīrā (Dubai Desert Classic & DP World Tour Championship Golf Tournament), kurā sacentīsies pasaules izcilākie starptautiskie golfa spēlētāji. Šī sporta veida entuziasti var ne tikai vērot šos turnīrus, bet arī baudīt Emirates Golf Club, Dubai Creek Golf & Yacht Club un Jumeirah Golf Estates izsmalcinātos golfa laukumus.

Izstāde Dubai Watch Week

No 16. novembra līdz 20. novembrim Dubaijā norisināsies izglītojoša, uz daudzveidīgām pieredzēm balstīta izstāde-pasākums Dubai Watch Week. Tā ietvaros nozares ekspertiem un dalībniekiem būs iespēja apmainīties ar zināšanām, veidot jaunus biznesa kontaktus un partnerattiecības. Gaidāmo dalībnieku vidū ir tādi slaveni zīmoli kā Akrivia, Audemars Piguet, Bvlgari, MB&F, TAG Heuer, Breitling, Greubel Forsey, Ulysse Nardin, Montblanc un citi.

Izpletņlēkšanas pieredze

Drosmīgākos ceļotājus Dubaija aicina izbaudīt brīvo kritienu ar izpletni virs ikoniskās Palmas Džumeiras salas vai plašā Arābijas tuksneša. Tie, kuriem ir iepriekšēja pieredze, var izmēģināt solo lēcienus vai tandēma lēcienus. Tiem, kuriem vēl nav izpletņlēkšanas pieredzes, nav jāuztraucas, jo pirms iekāpšanas lidmašīnā viņi saņems visaptverošu apmācību no prasmīgiem instruktoriem.

Pasaulē garākais trošu ceļš

Dubaijas jahtu piestātnes tuvumā var doties braucienā pa pasaulē garāko pilsētas trošu ceļu Xline Dubai, kas ir arī slavens ar savu ievērojamo ātrumu - viena kilometra maršrutā var sasniegt ātrumu līdz 80 km/h. Nobrauciena laikā iespējams redzēt pilsētas debesskrāpjus un jahtu piestātni, kas piepildīta ar superjahtām.

Skatu platforma

Augstuma mīļi var pārbaudīt savu drosmi uz skatu platformas Edge Walk, kas atrodas uz debesskrāpja Address Sky View. Šeit 219 metru augstumā ir iespējama pastaiga gar augstceltnes malu. Pēc šī piedzīvojuma var iepazīt arī divu līmeņu debess observatoriju, doties pastaigā pa 46 metrus garo stikla tiltu, kas savieno divus viesnīcu virsotnes, un nokāpt no Sky Glass Slide 53. stāva uz zemāk esošo, baudot panorāmas skatu uz Dubaijas ikoniskajiem orientieriem.

Rudens ir lielisks laiks kad iepazīt mirdzošo, pārsteigumiem bagāto un mūžam vasarīgo emirātu. Neatkarīgi no apmeklējuma mērķa, neatkarīgi no tā, vai tās ir piedzīvojumu pilnas brīvdienas, īsa atpūta vai mierīgas brīvdienas, Dubaija ceļotājiem sola daudzpusīgu un neaizmirstamu pieredzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48904991sec.