Jaunā gada sagaidīšana Dubaijā: idejas neaizmirstamām svinībām

Gadskaitļu mija ir maģisks mirklis, kas gan iezīmē jaunu sākumu, gan dāvā īpašas emocijas - caurvītas ar prieku, gaišumu un mīlestību. Pasaule šajā mirklī vienojas kopējās svinībās. Neparastas un neaizmirstamas svinības šajā laikā sola gādāt kosmoplītiskā Dubaija, sākot no brīnišķīgas uguņošanas pie pasaules augstākā debesskrāpja un beidzot ar dzīvīgām pludmales ballītēm ar pasaules zvaigžņu priekšnesumiem.  

Svētku uguņošana

Tradicionāli Jaungada svinību laikā Dubaijā priecē grandiozas un krāšņas uguņošanas.Katru gadu Burj Khalifa debesskrāpis rīko iespaidīgu lāzeru un pirotehnikas šovu, ko lieliski var izbaudīt kādā no tuvējiem restorāniem, piemēram, CÉ LA VI vai Abd El Wahab tirdzniecības kompleksā Souk Al Bahar. Palmas Džumeiras salas viesi var baudīt Jaungada uguņošanu virs varenās viesnīcas Atlantis The Palm.

Pikniks pludmalē

Gadu mijas laikā Dubaijā valda patiesi vasarīgi laikapstākļi, tāpēc maģisko mirkli lieliski var baudīt piknikā pie jūras, piemēram, kaitsērfinga pludmalē (Kite Beach), kas atrodas netālu no ikoniskās viesnīcas Burj Al Arab. Pludmalē ir vērts ierasties agri, lai gada pēdējā dienā redzētu sauli norietam Persijas līcī. Pie pludmales promenādes atrodas daudz dažādi restorāni, kuros ir iespējams rezervēt galdiņu gadu mijas svinībām. Pludmale ir brīnišķīga un maģiska vieta, kurā svinēt jauna gada sākšanos, jo plašais horizons kopā ar krāšņo uguņošanu dāvā patiesi maģisku atmosfēru.

Apceļot pasauli, paliekot Dubaijā

Krāšņajā Pasaules ciematā (Global Village) viesi visas nakts garumā var baudīt aizraujošas karnevāla tematikas atrakcijas, iepazīt gardus ēdienus no visas plašās pasaules, baudīt mūziku un kultūras deju priekšnesumus un, protams, lieliskas iepirkšanās iespējas. Pasaules ciemata paviljoni piedāvā unikālus produktus un suvenīrus no vairāk nekā 90 dažādām pasaules valstīm.

Svētku vakariņas

Iepirkšanās centrs City Walk sagaida viesus ar krāšņām dekorācijām un restorānu īpašām svētku maltītēm. Steiku restorāns Butcha lutinās ar četru kārtu svētku mielastu, arābu kafejnīca Sikka Caffe un Boaz restorāns lutinās ar izcilām Tuvo Austrumu garšām.

Tradicionālo AAE garšu tīkotājiem jāapsver iespēja apmeklēt Arabian Tea House restorānu, kas atrodas vēsturiskajā Al Fahidi rajonā, 15 minūšu brauciena attālumā no iepirkšanās centra City Walk. 

Absolūti unikā gastronomisko pieredzi sola gādāt The Guild. Šis plašais restorāna projekts, kas aptver 17 000 kvadrātmetrus, apvieno vairākas gastronomijas konceptus. Jaungada naktī tas viesiem piedāvās piecu kārtu izsmalcinātas vakariņas un plašu izklaides programmu.

Gadu mijas sagaidīšanas centrālā vieta

Centrālā vieta Dubaijā, kur sagaidīt Jauno gadu, ir Time Out Market Dubai. No tās terases viesi var baudīt elpu aizraujošu skatu uz Burj Khalifa un burvīgu uguņošanas šovu svētku vakarā. Jaungada ēdienkartē ir iekļauti 250 pilsētas izcilāko šefpavāru ēdieni, un viesus sagaida aizraujoša izklaides programma, performances un mūzika.

Gadu mija tuksnesī

Kas var būt eksotiskāks par Jaungada svinēšanu tuksnesī? Ekorestorāns Sonara Camp ir īsta oāze starp smilšu kāpām. Jaungada programmā paredzētas izklaides visai ģimenei, svētku vakariņas, mūziķu priekšnesumi un grandiozs salūts.

Svinības leģendārās viesnīcās

Atlantis The Palm aicina viesus uz grandiozu ģimenes ballīti par godu Jaunajam gadam. Viesnīcā varēs baudīt svinīgas svētku vakariņas ar bagātīgu izklaides programmu. Vakara spilgtākais mirklis būs ikoniskā dziedātāja Stinga uzstāšanās. Koncerts noslēgsies ar vienu no Dubaijas iespaidīgākajiem uguņošanas šoviem, kas aptvers teritoriju no Atlantis The Palm līdz blakus esošajai Atlantis The Royal.

Luksusa viesnīcas Rixos Premium Dubai viesus sola priecēt svinīgas vakariņas un dziedātāja Džona Ņūmena uzstāšanās. Viņš izpildīs savus populāros hitus, tostarp Love Me Again un Call Your Name.

Viesnīcā Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites viesi varēs baudīt izsmalcinātas vakariņas, dīdžeju priekšnesumus un Carlton J Smith un Ember Trio koncertu.

Kūrorta Rixy Kids Club programma arī nodrošinās mazo ceļotāju nakts izklaidi, tostarp bērnu bufeti, burvju šovu, klauna priekšnesumu un daudz ko citu.

Jaunais gads Dubaijā, tāpat kā tā svinības, solās būt neaizmirstams. Pilsēta 2024. gadā turpinās pārsteigt, plānojot atvērt vairākas viesnīcas, tostarp Jumeirah Marsa Al Arab - pieczvaigžņu viesnīca ar 386 numuriem, četriem penthausiem un 83 grezniem dzīvokļiem, viesnīcā būs trīsstāvu spa, vairāki baseini, 10 restorāni un bāri, ko projektējuši pasaulē atzīti dizaineri.

Saskaņā ar plānu turpinās Ciel Tower būvniecība, kas pēc pabeigšanas kļūs par pasaulē augstāko viesnīcu. Viesnīca pacelsies 365 metru augstumā un sastāvēs no 1209 luksusa apartamentiem un apkalpojamām rezidencēm, kas sadalītas 82 stāvos. Viesiem būs pieejamas ekskluzīvas ēdināšanas iespējas, tostarp Sunset Lounge 74. stāvā un Horizon bar 76. stāvā, grezns spa un veselības klubs, kas atrodīsies 61. stāvā. To vainagos Ciel Observatory & Lounge 81. stāvā un īpaša jumta Sky Terrace ar satriecošu baseinu un bāru 82. stāvā.

Turklāt 2024. gadā tiek plānota peldošas mošejas celtniecība Dubaijas kanāla rajonā. Šī novatoriskā mošeja sastāvēs no trim stāviem, un viens no tiem būs iegremdēts zem ūdens. Ēkas lūgšanu telpa vienlaikus varēs uzņemt līdz 75 dievlūdzējiem.

Pasākumu kalendārs nākamajam gadam solās būt īsteni rosīgs. Pilsētā notiks gastronomijas festivāli, iepirkšanās ekstravagances, starptautiskas sporta sacensības, tostarp golfa, tenisa un polo turnīri, kā arī mākslas izstādes un kultūras pasākumi.

Dubaija, pasaules dinamiskākā pilsēta, aicina ikvienu sagaidīt Jauno gadu ģimenes un draugu lokā nepārspējamā prieka un svētku gaisotnē!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15395808sec.