Februāris Dubaijā: romantika un kultūras pasākumi

Februāris Dubaijā ir piepildīts ar notikumiem, un galvenais pasākums, kas nosaka mēneša pasākumu toni, ir Valentīndiena. Pilsēta, kas pazīstama ar savām greznajām viesnīcām, skaistajām pludmalēm un elpu aizraujošajiem skatiem, piedāvā plašu romantisku vietu izvēli neaizmirstamiem mirkļiem kopā ar mīļoto cilvēku.

Restorāni

Pierchic ir lieliska izvēle romantiskām vakariņām krastmalā ar skatu uz Persijas līci un Burj Al Arab viesnīcu, jo tas ir viens no labākajiem itāļu restorāniem pilsētā. CÉ LA VI, kas atrodas Address Sky View 54. stāvā, iepriecinās ar izsmalcinātu ēdienkarti un iespaidīgu skatu uz Burj Khalifa no tās terases. The Guild ir lieliski piemērots neaizmirstamam vakara randiņam stilīgā vidē un neparastā atmosfērā. Ginger Moon, kas atrodams W Dubai viesnīcā, piedāvā īpašu ēdienkarti pāriem un satriecošu skatu uz Dubaijas jahtu piestātnes mirdzošajiem debesskrāpjiem, savukārt Ibērijas un latīņu virtuves restorāns La Niña Dubai piedāvā īpašu ēdienkarti "Mīlestības okeāns". Turklāt visu februāri viesnīcas Shangri-la Dubai viesi var baudīt slavenā Parīzes konditora Maksensa Barbota desertus, tostarp karamelizētas kārtainās mīklas sirsniņas, rozā greipfrūtu siera kūku un šefpavāra Barbota raksturīgo rožu formas desertu.

Lidojums gaisa balonā

Neaizmirstamu pieredzi Valentīndienā sniegs brauciens ar Hot Air Balloon gaisa balonu. Pāri no putna lidojuma var vērot saullēktu un redzēt tuksnesi ar tā iemītniekiem - savvaļas oriksiem un gazelēm. Pēc lidojuma viesi var baudīt medības ar piekūnu un brokastis tuksnesī, izbaudot rīta skaistumu un romantiku.

Strūklaku šovi

Randiņš noteikti būs izdevies, apmeklējot dziedošo strūklaku šovu Dubaijas centrā, ko ieskauj ikoniski debesskrāpji, iepirkšanās centri un vakara gaismas. Šovi notiek ik pēc 30 minūtēm katru dienu no pulksten 18:00. Mūzikas ritmā dejo krāsainas ūdens strūklas, kurās skan tradicionāli arābu motīvi, kā arī pasaulē plaši zināmie Maikla Džeksona “Thriller” vai Andrea Bočelli un Sāras Braitmenas “Time to Say Goodbye”. Lai iegūtu papildu romantiku, pāri var doties izbraucienā ar laivu pa mākslīgo Burj ezeru vai pusdienot kādā no vietējiem restorāniem Souk Al Bahar tirgū.

Tuksneša glempings

Vienu no latviešiem neierastākajām pieredzēm sola garantēs atpūta starp smilšu kāpām, kas atrodas prom no pilsētas gaismas - uzturēšanās The Nest by Sonara glempinga vietā, kas atrodas Dubaijas tuksneša rezervātā. Šeit var nesteidzīgi pastaigāties starp kāpām, vērot saulrietu, sēdēt pie ugunskura un skatīties uz bezgalīgajām zvaigžņotajām debesīm, kas atgādina to, kā beduīni reiz uz viņiem skatījās tuksnesī, navigējot un kartējot savu ceļu. Rīts tiek sagaidīts ar gardām brokastīm, kam seko izjādes ar kamieļiem. Tuksneša ainavas skaistums apvienojumā ar unikāli veidotu luksusa naktsmītņu greznību un komfortu nodrošinās neaizmirstamas atmiņas.

Kalnu atmosfēra

Ceļojums uz kalnu pilsētu Hatu būs lieliska izvēle romantiskai nedēļas nogalei. Šeit majestātiskie kalni nomaina tuksnesīgos plašumus. Šī gleznainā vieta ir piemērota riteņbraukšanai, smaiļošanai, aktīvam sportam, kā arī reģiona kultūras izzināšanai brīvdabas etnogrāfiskajā muzejā Hatta Heritage Village.

Skaistumkopšanas procedūras

Gada romantiskākajā mēnesī Dubaijas labākie labsajūtas centri piedāvā dažādus spa rituālus, sākot no relaksējošām masāžām līdz atjaunojošām procedūrām. Piemēram, Anantara Spa Valentīndienā piedāvā 20% atlaidi visām spa procedūrām, kas ilgst divas stundas vai ilgāk. Armani/Spa visu februāri piedāvā īpašu trīs spa pakalpojumu paketi, kuras pamatā ir Damaskas roze: 30 minūšu ķermeņa skrubis, 50 minūšu masāža un ekskluzīva 50 minūšu sejas kopšana ar Giorgio Armani skaistumkopšanas produktiem. Address Sky View aicina viesus ļauties miera atmosfērai, izmantojot pakalpojumu Valentine Couple Cocoon, kurā ietilpst meditatīvas elpošanas prakses, visa ķermeņa skrubis un relaksējoša stresa mazināšanas masāža.

Papildu Valentīndienas pasākumiem pilsētas februāra kalendārs ir piepildīts ar dažādām izstādēm, notikumiem un mūzikas festivāliem.

No 23. februāra līdz 3. martam vēsturiskajā Al Fahidi rajonā notiks Sikka mākslas un dizaina festivāls, kas sniedz iespēju topošajiem talantiem no AAE un citām valstīm demonstrēt savus darbus. Pasākumā būs dažādas mākslas instalācijas, fotoizstādes, mākslinieku dzīvās uzstāšanās, filmu seansi, muzikāli priekšnesumi un daudz kas cits.

No 23. līdz 25. februārim Dubaijā atgriežas gastronomiskais festivāls Dubaijas garša, kas šoreiz notiks Skydive Dubai jahtu piestātnes rajonā. Festivāls sola bagātīgu programmu, kurā piedalīsies reģiona labākie šefpavāri un restorāni, būs degustācijas, interaktīvas kulinārijas meistarklases, dzīvā mūzika, ģimenes izklaides un daudz kas cits.

No 28. februāra līdz 3. martam reģiona lielākā jahtu piestātne Dubaijas ostā būs visu jahtu entuziastu pievilcības centrs, jo tajā notiks prestižā Dubaijas starptautiskā laivu izstāde. Izstādē tiks demonstrētas jaunākās inovācijas jahtu industrijā, jaunākās tehnoloģijas un greznākās jahtas no visas pasaules.

Februāris Dubaijā ir arī piepildīts ar sporta pasākumiem.

7. februārī viesnīcā Al Habtoor Polo Resort and Club tiks atklāts viens no pasaules lielākajiem polo čempionātiem Dubai Gold Cup, kas noslēgsies 24. februārī.

16. un 23. februārī Meidanas hipodromā notiks aizraujošas zirgu skriešanās sacīkstes.

No 18. februāra līdz 2. martam Dubaijā ar Dubaijas Duty Free Tennis Championships turnīru tiks atklāta tenisa sezona. Čempionātā piedalīsies pasaules labākie tenisisti.

Dubaija aicina riteņbraukšanas entuziastus piedalīties Spinneys Dubai 92 Cycle Challenge, kas norisināsies Expo City Dubai rajonā 25. februārī. Šis ikgadējais pasākums piesaista tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules un piedāvā divas atšķirīgas distances: 92 km un 35 km pieaugušajiem un pusaudžiem, kas vecāki par 16 gadiem. Īsākā distance (35 km) ir paredzēta dalībniekiem, kas vecāki par 13 gadiem, savukārt bērniem vecumā no diviem līdz 12 gadiem ir iespēja veikt distances no 1 līdz 9 km.

Un, protams, ne mazāk svarīgi ir mūzikas notikumi.

No 1. līdz 15. februārim Dubaijā notiek starptautiskais klasiskās mūzikas festivāls InClassica. Programmā ir iekļauti A saraksta mākslinieku, piemēram, franču un beļģu čellista Kamila Tomasa, turku pianista Fazila Saja un beļģu vijolnieka Marka Boučkova uzstāšanās. Viņi kāps uz Dubaijas operas skatuves, lai priecētu klausītājus ar Bēthovena, Mocarta, Čaikovska u.c. uvertīrām un simfonijām.

No 15. līdz 18. februārim Expo City Dubai rīkos vienu no pasaulē lielākajiem elektroniskās mūzikas festivāliem UNTOLD. Starp pasākuma galvenajiem viesie ir Armīns Van Būrens, Sebastians Ingroso, Hārdvels, Tiesto, Timijs Trompets, Ellija Guldinga, G-Eazy, Majors Lazers, Bebe Reksa un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43280697sec.