Nīderlandes pilsētu dažādība apbur ceļotājus

Nīderlandes pilsētu ideju bagātību, kā atšķirties un radīt kontrastus, var tikai apbrīnot, jo vienlaicīgi tās prot arī parādīt senas un tradicionālas vērtības - omulību, dzīvesprieku un atvērtību. Tieši tāpēc Nīderlandes pilsētās blakus futūristiskiem debesskrāpjiem stāv mājiņas ar koka slēģiem, bet muzejos Rembranta gleznas blakus modernisma darbiem.

Māstrihta ir jauneklīga pilsēta ar vēsturi. Iepirkšanās elegantajos dizaineru veikalos ir lieliska iespēja, ko darīt Māstrihtā, bet var arī pastaigāt pa vecpilsētu un apskatīt seno arhitektūru. Ieturēt lielisku maltīti kādā no daudzajiem zvaigžņotajiem restorāniem vai pasēdēt groza krēslā kādā kafejnīcā pie Māsas upes? To visu var Māstrihtā. Pilsēta piedāvā neticami dažādas iespējas ļoti mazā teritorijā. Arī tie, kam interesē kultūra vai piedzīvojumu, atradīs te ko sev piemērotu.

Utrehta ir šarmanta un pulsējoša. Pilsētu pazīst tās senās omulības un ļoti augstās dzīves kvalitātes dēļ. Ainavas spilgtākie elementi te ir viduslaicīgās ielas, pagalmi un vienreizējā kanālu sistēma. Utrehta ir gandrīz 2000 gadu veca, tomēr ne iesūnojusi, jo aptuveni 70 000 studenti, kas tur mīt, nebeidzami liek pilsētai pulsēt un darboties un piešķir tai dzīvīgu raksturu. Kultūras piedāvājumu Utrehtā ir daudz, sākot no jauniešu teātra, dejas un muzikālajiem priekšnesumiem un beidzot ar tēlotājmākslas izstādēm.

Roterdama ir enerģijas un kultūras pilsēta. Nekur citur Nīderlandē nesastopas tik daudz augstāko, lielāko, dižāko un dažādu citu parādību, nekur citur tendences netiek iedibinātas spēcīgāk. Roterdamas arhitektūra ir pārdroša, sociālā kultūra - savdabīga, un nekur citur nav tik daudz interesantu un aizraujošu muzeju.

Valdības rezidence Hāga ir metropole, kurai piemīt interesants kūrortpilsētas šarms. Tā atrodas tieši pie jūras un pēdējos gados pilsēta spēcīgi mainījusi imidžu. Tagad tur atrodami restorāni ar ambiciozu ēdienkarti, šiki veikali, plašs kultūras piedāvājums un rotaļīgs horizonts. Papildus tam pilsētā atrodamas divas pludmales - Scheveningen un Kijkduin, kas atrodas turpat netālu no pilsētas centra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71633101sec.