Pasaules dārgākie apartamenti - zelta lustras un marmora vannasistabas

Žurnāls Forbes apkopojis informāciju par pasaulē dārgākajiem apartamentiem, kuri ir tiešām izsmalcināti un pieejami vien ļoti bagātiem cilvēkiem.

 

 



Sky Villa apartamenti The Palms Fantasy Suites viesnīcā Lasvegasā

Sauna, pokera spēles galds, personīgā trenažieru zāle ir tikai neliela daļa no pakalpojumiem, kas pieejami trīsistabu apartamentos. Tā viesistabā var rīkot ballītes 250 cilvēkiem, bet baseina terasē vienlaicīgi var uzturēties 50 cilvēki.

Cena par nakti: 25 000 dolāri

Bridge Suite viesnīcā Atlantis Resort, Paradīzes salā Bahamās

Pirmais, kas krīt acīs ienākot šajā desmit istabu luksusa numurā – milzīga arka un marmora grīdas. Viesistaba ar augstiem griestiem un franču stila durvīm ved uz terasi. Virs 10 cilvēkiem piemērota pusdienu galda izvietota lustra, kas gatavota no zelta. Bet no loga paveras lieliski skati uz Atlantijas okeānu.

Cena par nakti: 25 000 dolāri




 

 

Royal Penthouse viesnīcā President Wilson, Ženēvā Šveicē

Šim četru istabu luksusa numuram ir privātais lifts, logi no ložu izturīga stikla un sešas vannas istabas. Viesistabā var uzņemt līdz 40 viesiem, turklāt tajā ir arī biljarda galds. No logiem paveras skats uz Ženēvas ezeru un Monblānu.

Cena par nakti: 23 000 dolāri


Hans Badrutt Suite viesnīcā Badrutt"s Palace, Saktmoricā Šveicē

Apartamenti ir īstas greznības paraugs – marmora zāle, viesistaba ar parketa grīdu un kristāla lustru. Katrā no trim guļamistabām ir vannasistaba rotāta ar itāļu marmoru. Bet no burbuļvannas paveras lieliski skati uz ezeru.

Cena par nakti: 16700 dolāri




Grand Suite viesnīcā Grand Wailea Resort Havaju salās

No šo apartamentu loga paveras skats uz kluso okeānu, ko var baudīt arī no terases. Viesistabā un guļamistabā ir jaunākās paaudzes televizori, galvenajā guļamistabā gulta ar baldahīnu.

Cena par nakti 15 000 dolāri


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13439894sec.