Lidostas, kas atrodas tālu no pilsētām, kuru vārdu tās nes

Lai neradītu diskomfortu pilsētas iedzīvotājiem, lidostas parasti ir izvietotas nedaudz ārpus pilsētas. Turpmākajā rakstā apkopotas tās lidostas, kuras atrodas ievērojami tālāk nekā ierasts.

Donkasteras Šefīldas Robina Huda lidosta

Ticot nostāstiem, leģendām apvītais Robins Huds dzīvojis Notingemā, Lielbritānijā. Bet izrādās, ka, piezemējoties Robina Huda lidostā, nebūs vis tā, ka uzreiz varēs apskatīt šī tēla dzīvesvietu. Patiesībā lidosta atrodas pavisam citā grāfistē, 63,4 km attālumā no Notingemas. Interneta ceļveži paredz, ka aptuvenais braukšanas laiks no lidostas līdz Notingemai – 1 stunda 12 minūtes.

Tokijas Naritas starptautiskā lidosta

Plānojot ceļojumu uz Japānas strauji augošo un mainīgo galvaspilsētu Tokiju, jābūt uzmanīgiem ar Tokijas Naritas starptautisko lidostu, kas atrodas 66,3 km attālumā no Tokijas. Plānotais braukšanas laiks līdz pilsētai – 52 minūtes.

Londonas Sauthendas lidosta

Londona ir pilsēta, kas vismaz reizi dzīvē jāredz. Piezemējoties Londonas Sauthendas lidostā, pati pilsēta ir 67,6 km attālumā. Aptuvenais braukšanas laiks – 1 stunda un 30 minūtes

Diseldorfas Vēzes lidosta

Diseldorfa ir viena no ekonomiski attīstītākajām Vācijas pilsētām. Piezemējoties Diseldorfas Vēzes lidostā, ceļš līdz pašai pilsētai ir vēl 82,8 km, kas laika izteiksmē mērāms apmēram 1 stundas un 6 minūšu braucienā.

Londonas Oksfordas lidosta

Cerot apskatīt vilinošo Londonu, tomēr ir jāpiedomā pie tā, vai Londonas Oksfordas lidosta būs izdevīgā lokācijas vietā,  jo lidosta atrodas 99,6 km attālumā no pašas Londonas. Aptuvenais braukšanas laiks – 1 stunda 32 minūtes.

Stokholmas Skavstas lidosta

Zviedrijas galvaspilsēta Stokholma ir pateicīgākā vieta brīnišķīgu fotogrāfiju radīšanai, pateicoties iespaidīgajām celtnēm, kas izvietotas blakus ūdens krātuvēm. Stokholmas Skavstas lidosta atrodas 108 km attālumā no pašas Stokholmas, plānotais braukšanas laiks – 1 stunda un 20 minūtes.

Minhenes Rietumu lidosta

Minhene ir lieliska vieta, kur izbaudīt īstenu bavāriešu kultūru, taču šī bauda pienāks vēlāk, ja izvēle kritīs uz Minhenes Rietumu lidostu. Tā atrodas 113 km attālumā no pilsētas centra, kas ir apmēram 1 stundas un 17 minūšu brauciens.

Frankfurtes Hānas lidosta

Frankfurte ir piektā lielākā pilsēta Vācijā un tiek uzskatīta par finanšu centru. Attālums no Frankfurtes līdz Frankfurtes Hānas lidostai ir 126 km, kas ir apmēram 1 stundas un 24 minūšu brauciens.

Parīzes Vatry lidosta

Parīze ir iemīļots tūristu galamērķis, piedāvājot apskatīt Eifeļtorni, Luvru, Parīzes Dievmātes katedrāli un citas ievērības cienīgas vietas. Parīzes Vatry lidosta atrodas 212 km attālumā no pilsētas centra. Plānotas braukšanas laiks – 2 stundas 9 minūtes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33276391sec.