SIA «Transporent» ar «Veho Rent» iegādi paplašina darbību Somijā

SIXT franšīzes turētājs Baltijas valstīs (SIA Transporent) iegādājas Veho Group piederošo Veho Rent Oy Ab. Veho Rent šobrīd darbojas kā neatkarīgs SIXT franšīzes ņēmējs Somijā, savukārt SIA Transporent darbojas kā neatkarīgs SIXT franšīzes ņēmējs visās Baltijas valstīs. Līdz ar šo darījumu tiek nodrošināta SIXT zīmola nomas piedāvājumu nepārtrauktība, tostarp turpmāka attīstība Somijā sadarbībā ar SIA Transporent.

“Esam priecīgi paziņot par veiksmīgu Veho Rent Oy Ab iegādi, kas atspoguļo mūsu apņemšanos stratēģiski attīstīties Somijā. SIA Transporent, kopš 2010. gada darbojoties kā neatkarīgs SIXT franšīzes partneris, spējis konsolidēto apgrozījumu palielināt līdz 63 miljoniem eiro, bet autoparks pieaudzis līdz vairāk nekā 7000 transportlīdzekļu. Mēs esam pārliecināti, ka saglabāsim stabilu SIXT zīmola klātbūtnes izaugsmi Somijas tirgū, izmantojot abu organizāciju stiprās puses, lai veicinātu inovācijas un uzlabotu vispārējo klientu pieredzi,” norāda SIA Transporent valdes priekšsēdētājs Arnis Jaudzems.

“Noslēgtais darījums ir nākamais solis Veho stratēģijā, saskaņā ar kuru tas arvien vairāk koncentrējas uz savu pamatdarbību - Mercedes-Benz un Daimler Truck automobiļu importu un mazumtirdzniecību Somijā, Zviedrijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Aizvietošanas automobiļu pakalpojumi uz tehniskās apkopes laiku un nomas pakalpojumi kopumā ir svarīgi Veho uzņēmējdarbības veiksmes faktori. Es ar pārliecību gaidu jaunu posmu turpmākajā klientu pieredzes attīstībā, ieviešot mūsu nomas koncepciju,” saka Veho Group vadītājs Juha Ruotsalainens.

Šo iegādes darījumu paredzēts pabeigt 2024. gada otrajā ceturksnī. Auto nomas darbība kā neatkarīgam SIXT franšīzes ņēmējam paliks pašreizējās vadības pārziņā, kā arī esošie darbinieki turpinās strādāt Veho Rent Oy Ab. Pārejas periodā Veho turpinās sniegt aizvietošanas automobiļu pakalpojumus savās atrašanās vietās sadarbībā ar SIA Transporent kā SIXT franšīzes ņēmēju.

Pēc pārejas perioda, kas, kā plānots, noslēgsies 2024. gada rudenī, Veho ieviesīs savu koncepciju, lai sniegtu aizvietošanas automobiļu pakalpojumus. Šī stratēģiskā soļa mērķis ir garantēt, ka klientiem vienmēr būs pieejams Mercedes-Benz aizvietošanas automobilis, kas atbilst Veho saistībām attiecībā uz kvalitāti un klientu apmierinātību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25302386sec.