Kino "Rīga" aicina uz "Mammadaba Multi Rītu" kopā ar N.Skapāna filmām un putniem

Sestdien, 25.oktobrī plkst. 11:00 kino „Rīga” „Mammadaba Multi Rīti” MULTI RĪTI programmā bērnus priecēs mākslinieka Nila Skapānu aizraujošāko plastilīna un leļļu filmu izlase, bet pirms seansa skatītāji varēs satikties ar Brīnumputnu no Kalsnavas arboretuma, kā arī iepazīties ar citiem dabas brīnumiem un saņemt balvas.

Pelītes, kuru degunus rotā puķes, pazaudējies puslācis un piedzīvojumu meklētājs tīģerēns Kalamazū – šos un vēl daudzus citus multfilmu varoņus, kuri stāsta par brīnumaino zvēru dzīvi, lielie un mazie skatītāji varēs ieraudzīt 25. oktobrī, noskatoties multfilmas: Raganas poga, Puslācis (Jura Podnieka studija), Labrīt!, Murrr-gi, Laupītājs, Caurā māja, Putnu dienas (Animācijas brigāde, cikls „Zvēri”) .

Mammdaba Multi rīti ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem par dabu, un tas notiek reizi mēnesī.
Pirmajā Mammadaba Multi rīti sestdienā, kas notika 27.septembrī, daudzos priecīgos skatītājus apbūra Cūkmens, savukārt kino ekrānos pirmo reizi publiski tika izrādīta filmiņa par latviešu lāča piedzīvojumiem Roņu salā „Lācis nāk!”.

„Kamēr ir bērni, kas nežēlīgu datorspēļu vietā izvēlas multfilmas par dabu, Latvijas meži var būt mierīgi par savu nākotni,” uzskata LVM valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks.

Nākamie Mammadaba Multi rīti šogad notiks 29. novembrī un 27. decembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Strūve nav skrūve! Madonas TIC
20. jūlijā ceļotāju diena Madonas novadā, jo šogad UNESCO Pasaules mantojumā iekļautajam Strūves ģeodēziskajam lokam 200 gadu, kopš mērījumu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61150408sec.