Ziemassvētku koncertā Ķīpsalā uzstāsies jauns duets – Liene Šomase un Juris Vizbulis

Koncertos “Tev jānāk savus sapņus piepildīt...”, kas Ziemassvētku laikā notiks Kīpsalas hallē, pirmo reizi klausītāju vērtējumam tiks nodoti vairāki vēl nedzirdēti, īpaši šiem svētku koncertiem tapuši dueti.

Koncertos pirmo reizi kopā uzstāsies populārā dziedātāja Liene Šomase un daudzsološais jaunais tenors Juris Vizbulis. Abi mākslinieki kopīgi izpildīs Ulda Marhileviča un Jāņa Baltausa dziesmu Nāc”. Juris Vizbulis klausītājiem pazīstams no mūzikliem Les Misérables”, Vestsaidas stāsts” un Jāzeps un raibais brīnumsapņu mētelis”, kuros bija galveno lomu izpildītājs. Uz Ziemassvētku koncertiem Latvijā dziedātājs ieradīsies no Londonas, kur šobrīd studē mūziklu dziedāšanu Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā.

Pirmoreiz koncertos kopīgi duetos uzstāsies arī Liene Šomase un Sigita Jevgļevska, kā arī Andris Ērglis un Zigfrīds Muktupāvels.

Līdzās Zigfrīdam Muktupāvelam, Liene Šomasei, Andrim Ērglim, Jurim Vizbulim un Sigitai Jevgļevskai, koncertos dziedās arī Uģis Roze, Andrim Ērglim un Rīgas Doma zēnu koris diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā. Solistu un kora dziedājumus Baltijas Ziemassvētku kamerorķestris un instrumentālā grupa

Koncertus vadīs Zigfrīds Muktupāvels un Sigita Jevgļevska. Īpašo Ziemassvētku noskaņu koncertā palīdzēs radīt arī scenārija autore dzejniece Gunta Šnipke, māksliniece Zigrīda Atāla un scenogrāfs Varis Siliņš.

Koncerta pirmajā daļā iemīļota latviešu un ārzemju komponistu mūzika savīsies sirsnīgā koncertuzvedumā, ko veido dzejniece Gunta Šnipke. Savukārt koncerta otrā daļa atvēlēta pazīstamām Ziemassvētku dziesmām. Par koncerta muzikālo noformējumu rūpējas komponists un aranžētājs Jānis Strazds, kas īpaši šim koncertam veido jaunus aranžējumus daudzām zināmām dziesmām. Pirmo reizi koncertā Andris Ērglis un Doma kora zēnu koris izpildīs jauno, nesen radio stacijās skanēt sākušo, dziesmu “Mazie zvaniņi”, kuras autori ir Jānis Strazds un Guntars Račs. Koncerta noslēgumā klausītāju sirdīs īpašo Ziemassvētku mūzikas gaismu ielies kopīgi izpildītā visiem pazīstamā Ziemassvētku dziesma “Klusa nakts, svēta nakts”.

Koncerti notiks: 21. decembrī plkst. 19.00, 22. decembrī plkst. 19.00 un 25. decembrī plkst. 15.00. Ieeja Ķīpsalas hallē pusotru stundu pirms koncerta.

Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” (www.bilesuparadize.lv) kasēs un Ķīpsalas hallē. Biļešu sākumcena: Ls 5 –15. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: music@bt1.lv

Koncertus rīko “BT 1 Music”un Liepājas producentu grupa “Lio Mix” ar Rīgas Domes atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69279289sec.