Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ar 1. oktobri sāk rudens/ziemas sezonu

2009.gada 30. septembrī Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā noslēdzas vasaras sezona. Sākot ar 1. oktobri muzejs apmeklētājiem būs pieejams piecas dienas nedēļā no trešdienas līdz svētdienai līdzšinējo septiņu dienu vietā.

Sākot no 1. oktobra muzejā pastāvīgi varēs apskatīt atsevišķas eksponātēkas, kur iespējams turpināt darbu arī rudens/ziemas laika apstākļos. Apmeklētāji būs laipni gaidīti Kurzemes sētā, Usmas baznīcā, Nidas dūmistabā, Kurzemes zvejnieku ciema „Lurķu” mājās, Krievu zemnieka sētā un Vidzemes sētā, iepriekš pie ieejas vārtiem piesakoties ēku apskatei. Grupu apmeklējumus tāpat kā līdz šim aicinām pieteikt iepriekš.

Tā kā tiek slēgta liela daļa ekspozīcijas, arī cena muzeja apmeklējumam ir samazināta par 50%. Ziemas sezonā pieaugušajiem biļete maksās 1 LVL, studentiem 0.75 LVL, skolēniem, pensionāriem un invalīdiem tāpat kā iepriekš biļete maksās 0,50 LVL. Bez maksas muzejs ir pieejams 1. grupas invalīdiem, pirmsskolas vecuma bērniem, internātskolu audzēkņiem, ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādēs esošiem, diviem pedagogiem, kas pavada skolēnu grupu, tūristu grupas pavadošajam grupas vadītājam, muzeju darbiniekiem un ICOM biedriem (uzrādot apliecību), žurnālistiem (uzrādot apliecības).

Nemainīgi arī ziemas sezonā notiks gadskārtējie rudens/ziemas sezonas pasākumi – 8. novembrī - Mārtiņu svinēšana, 20. decembrī - ziemas saulgriežu godināšana un 26. decembrī – Ziemas balle Brīvdabas muzejā.

Uz tikšanos zelta rudenī Brīvdabas muzejā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.07.2024 - 20.07.2024 Muzikāls vasaras vakars kopā ar Juri Kauku Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Teju pašā vasaras viducī, 19.jūlijā pl.19.00, gaidīsim ciemos mūsu draugu, mūziķi Juri Kaukuli. | Skatīt vairāk
10 EUR
Brīvdabas kino vakars Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25. jūlijā plkst. 21.00 spēlfilma „Mana brīvība” un tikšanās ar režisori Ilzi Kungu-Melgaili un politiķi, kultūras darbinieci Daci Melbārdi. | Skatīt vairāk
Jūlija atlaides piedzīvojumu ceļojumiem! Estravel Latvia
Ieskaties, iedvesmojies un zerervē savu sapņu ceļojumu ar atlaidi līdz 25%!! | Skatīt vairāk
no 389 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70051908sec.