Andrejsalā notiks pasākums Jauniešu fotokross 2010

Jau šosestdien, 18.septembrī, Andrejsalā notiks atraktīvs un neformāls pasākums - Jauniešu FOTOkross! Viss, kas vajadzīgs, lai piedalītos - ašas kājas, radošs prāts un, protams, fotoaparāts! Dalībniekiem 3 cilvēku komandās jāorientējas pilsētvidē, jāfotografē noteikti objekti, kā arī jāpilda radošie FOTOuzdevumi.

Uz vietas darbosies arī FOTOstudija, kur varēs improvizēt, pārģērbties un fotografēties. Bildes pēc tam varēs apskatīt un lejuplādēt interneta vietnē www.foto-kross.lv. Būs arī radošais trafaretu griešanas un pūšanas stūrītis! Varēs piedalīties kādā no netradicionālajām spēlēm, kā arī mieloties ar tikko spiestām burkānu un ābolu sulām ! Visiem par prieku uzstāsies deju studijas "KAPRĪZE" meitenes, bet tiem, kas pie sirds vairāk fotomāksla, varēs aplūkot fotogrāfes LĪVAS SAULES melnbalto fotogrāfiju ciklus. Tas un vēl daudz kas cits par baltu velti!

Lai pieteiktos FOTOkrosam, jāaizpilda pieteikuma anketa un jānosūta uz e-pastu fotokross2010@gmail.com! Pieteikuma anketas var lejuplādēt mājas lapā www.foto-kross.lv. Pieteikties varēs arī uz vietas pasākuma dienā.

Pasākuma laikā jauniešiem, kas būs pietiekušies līdz 15.septembrim, pirms un pēc starta būs pieejami atspirdzinošie dzērieni no Coca-Cola Hellenic Latvia, kā arī sātīgas uzkodas pēc finiša no Kronburger’s.

"Jauniešu FOTOkross 2010" tiek organizēts otro gadu un notiek Rīgas jauniešu mēneša ietvaros. Vairāk informācijas par jauniešu mēneša aktivitātēm - vietnē www.jauniesumenesis.lv. Jauniešu mēneša kopējais organizators Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Papildu informācija: www.foto-kross.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Novatours
,


Grand Palace Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50089598sec.