Amanda Bašmakova, Daumants Kalniņš un Viesturs Tīle veidos piparkūku namiņus

05.12.2010, kad tiek atzīmēta otrā Advente, tirdzniecības centrs Galleria Riga aicina gan bērnus, gan pieaugušos aplūkot piparkūku pilsētiņu, kas izveidota kā miniatūra Rīga. No plkst. 13:00 savu roku pie miniatūrās piparkūku Rīgas celšanas pieliks Rīgas Ziemassvētku koncerta Ķīpsalā dalībnieki Amanda Bašmakova un Daumants Kalniņš, kā arī koncerta producents Viesturs Tīle. Savukārt plkst.15.00 par godu piparkūku pilsētas atklāšanai Galleria Riga ELKS un Ķīpsalas Ziemassvētku koncerta dalībnieki sniegs nelielu koncertu Ziemassvētku noskaņās.

5. decembrī Rīgas Ziemassvētku koncerta Ķīpsalā dalībnieki un veidotāji – meitene ar zelta balsi Amanda Bašmakova, jaunais džeza talants Daumants Kalniņš un koncerta producents Viesturs Tīle ir solījis piparkūku Rīgas panorāmu papildināt ar miniatūru Ķīpsalas halli Ziemassvētku noskaņās, kas t/c “Galleria Riga” būs aplūkojama jau nākamnedēļ.

Pasākuma noslēgumā plkst. 15:00 mūziķi sniegs koncertu Ziemassvētku noskaņās. Trīspadsmitgadīgās Amandas izpildījumā skanēs brīnišķīgā L. Koena dziesma “Alleluja”, kas priecēs skatītājus arī Rīgas Ziemassvētku koncertos Ķīpsalā 25. un 26. decembrī.

Piparkūku pilsēta būs apskatāma t/c „Galleria Riga” 7.stāvā līdz 15.janvārim – vecajam Jaunajam gadam.

Kā zināms, Ziemassvētkos, 25. un 26. decembrī, Ķīpsalas hallē notiks iemīļotie Rīgas Ziemassvētku koncerti. Ikviens mūzikas cienītājs ģimenes un draugu lokā ir aicināts izbaudīt sirsnīgu Ziemassvētku mūzikas programmu lielisku mūziķu izpildījumā. Ķīpsalā būs piparkūku un kanēļa smarža, piparkūku izstāde un draugu sarunas.

Koncertā piedalīsies lieliski solisti – mūziklu zvaigzne, šobrīd vēl Londonā studējošais Juris Vizbulis, viesis no Lielbritānijas – Pauls Putniņš (bass), Latvijas Nacionālās operas solisti Liene Kinča (soprāns) un Viesturs Jansons (tenors), “Kremerata Baltica” pirmā vijole Eva Bindere, kā arī pasaules atzinību guvušais Rīgas doma zēnu koris diriģenta Andra Pogas vadībā.Ziemassvētku koncertā piedalīsies ne tikai iemīļotie solisti, bet arī par “brīnumbērnu ar zelta balsi” dēvētā Amanda Bašmakova (vokāls) un jaunais, talantīgais mūziķis Daumants Kalniņš (vokāls), Profesionālais pūtēju orķestris “Rīga”, kamerorķestris “Konsonanse” un arī starptautisku atzinību guvušais “Swedbank” jauktais koris.

Koncerta režisors – Uģis Brikmanis, mākslinieciskā vadītāja – Ilona Breģe.

Koncerti notiks 25. decembrī plkst. 17.00 un 26. decembrī plkst. 15.00 Rīgā, Ķīpsalas hallē. Ieeja hallē stundu pirms koncerta.

Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā http://www.bilesuparadize.lv/. Ar Starptautiskā izstāžu centra atbalstu – biļetes tikai Ls 4–10! Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: music@bt1.lv.

Koncertu rīko Ziemassvētku koncertu Ķīpsalā un pasaulslaveno mūziklu “Mūzikas skaņas”, “Vestsaidas stāsts” un “Les Misérables” iestudējumu producenti “BT 1 Music”.

Ziemassvētkos dāviniet sev un saviem mīļajiem svētku, mūzikas un kopā būšanas prieku!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 29.06.2024 ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53530717sec.