Labdarības koncertu Rīgā sniegs flautas spēles virtuozs Nikolajs Popovs

06.01.2011, viesojoties Rīgā, labdarības koncertu sniegs starptautisko koncertu laureāts, flautas virtuozs, Pētera Čaikovska Lielā simfoniskā orķestra mākslinieks Nikolajs Popovs. Visi koncerta ienākumi tiks ziedoti Retos slimību biedrībai Caladrius.

„Zvaigznes diena ir diena, kad mēs atvadāmies no Ziemassvētkiem, vēl pēdējoreiz iededzot svecītes, kas ir mūžīgās dzīvības un gaismas simbols. Mums ir fantastiska iespēja šajā dienā saņemt brīnišķīgu dāvanu – virtuozā mākslinieka Nikolaja Popova koncertu,” informē koncerta organizatore Anita Šiklova. „Es pat teiktu, ka tas ir Ziemassvētku brīnums,” viņa piebilst, komentējot to, ka tik īsā laikā izdevies noorganizēt koncertu.

Nikolajs Popovs ir pabeidzis Sanktpēterburgas konservatoriju, stažējies pie leģendārā šveiciešu flautista Aurèle Nicolet, beidzis aspirantūru Hochschule für Musik und Theater München. Mākslinieks ir ieguvis godalgas starptautiskos konkursos visā pasaulē, vairakkārt ir koncertējis kopā ar kamerorķestri „Maskavas Virtuozi”, ar Sanktpēterburgas filharmonijas orķestri, M.Gļinkas kapelu, „Terem - kvartetu” u.c.. Nikolajs Popovs dzīvo Maskavā un ir Pētera Čaikovska Lielā simfoniskā orķestra mākslinieks. Viņš ir uzstājies arī Latvijā – pagājušā gada augustā, kad piedalījās Salacgrīvas Klasiskās mūzikas festivālā.

Flautista Nikolaja Popova uzstāšanos uz klavierēm pavadīs Denisa Macujeva fonda rīkotajā starptautiskajā konkursā „Jaunie vārdi” labākas koncertmeistares titulu ieguvusī pianiste Līga Kārkliņa. Līga mācījusies E.Dārziņa Mūzikas vidusskolā, un joprojām turpina izglītību Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Ir vairāku starptautisku jauno izpildītāju konkursu laureāte. Kopš 1996. gada koncertē dažādu kameransambļu sastāvā un kā koncertmeistare. Līga Kārkliņa ir Rīgas Pārdaugavas mūzikas un mākslas skolas, Mārupes novada meiteņu kora Resono un Rīgas domes Kultūras departamenta jauniešu kora Norise koncertmeistare.

Labdarības koncerts notiks 6. janvārī plkst. 18.00 Rīgas Stradiņa universitātes Aulā Dzirciema ielā 16, Rīga.

Ieeja pret ziedojumiem Reto slimību biedrības Caladrius atbalstam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 14.07.2024 13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58962917sec.