Rīgas Motormuzejs aicina uz Ziemassvētku pasākumiem

Rīgas Motormuzejs tradicionāli ir parūpējies par svētku izklaidi visai ģimenei!  Aicinām bērnus vecumā no 4 līdz 10 gadiem pavadīt gadu mijas brīvdienas Rīgas Motormuzejā, kur bērni varēs piedalīties speciāli sagatavotās rotaļu programmās. Savukārt vecākiem būs iespēja apskatīt Motormuzeja pašus jaunākos un ierastos eksponātus.

Ziemassvētku pasākumi notiks no 2012. gada 27.līdz 29. decembrim, kā arī no 2013. gada 2. līdz 6. janvārim. Ik dienu Motormuzejā  būs divas Ziemassvētku rotaļu programmas, kas attiecīgi sāksies pulksten 13.00 un 15.00. Piedalīties radošajās darbnīcas mazie apmeklētāji varēs nepārtraukti, sākot no pulksten 13.00 līdz pat 17.00.

Ierodoties Motormuzejā, lielus un mazus sagaidīs Ziemassvētku vecītis kopā ar dažādiem pasaku tēliem. Viņi aicinās bērnus doties jautrās rotaļās, piedalīties spēlēs, dziedāt un dejot. Galvenais - neaizmirst iemācīties kādu pantiņu, jo Ziemassvētku vecītis, bez šaubām, būs sarūpējis arī jaukas un saldas dāvanas.

Tikmēr Ziemassvētku vecīša palīgi – rūķi darbosies radošajās darbnīcās, kur katrs bērns varēs izgatavot čiekuru rūķi, Ziemassvētku eglīti vai savu īpašo Ziemassvētku rotājumu, izkrāsojot, aplīmējot un izgreznojot tos pēc sirds patikas. Neizpaliks arī orientēšanās spēle, kas pārbaudīs, cik vērīgi ir mazie Motormuzeja apmeklētāji.

Svētku pasākumi Rīgas Motormuzejā būs bez papildus maksas, jāiegādājas vienīgi muzeja ieejas biļete, kas bērniem no 7 gadu vecuma maksā 1 latu, bet pieaugušajiem – 2 latus.

Jāpiebilst, ka no muzeja eksponātiem šā brīža aktualitāte ir reta, vēsturiska automobiļa Oldsmobile Six demonstrācijas šasija. Tā izgatavota 1934.gadā pēc Norvēģijas General Motors dīlera pasūtījuma. Šasija gan toreiz, gan arī patlaban kalpoja kā uzskates materiāls, ar kura palīdzību demonstrēt autoražotāja tehniskos risinājumus jeb vienkārši sakot – kā darbojas auto.  Lai gan kopš tā laika automobiļu konstrukcija ir radikāli mainījusies, motora un agregātu uzbūves pamatprincipi ir saglabājušies. Šasija Rīgas Motormuzejā kalpos gan jauniešu tehniskai izglītošanai, gan priecēs ikvienu tehnikas interesentu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.csdd.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Bauskas TIC
,


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48401284sec.