Atklāj Ozolnieku pērles ekskursijā

27. jūlijā Ozolniekos norisinās novada svētki. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs svētku dienu aicina iesākt dodoties bezmaksas ekskursijā "Ozolnieki toreiz un tagad". Pastaigā kopā ar gidu ikvienam interesentam būs iespēja atklāt Ozolnieku vēstures, kultūras un sporta pērles.

Ar plašu kultūras pasākumu programmu 27.jūlijā Ozolniekos tiks svinēti novada svētki. Pulksten 10:00 svētki tiks atklāti ar ekskursiju, kuras dalībniekiem kopā ar gidu būs iespēja iepazīt un apmeklēt vairākus vēsturiski nozīmīgus un mūsdienās aktuālus apskates objektus. Dodoties ekskursijā, būs iespējams uzzināt interesantus faktus par vietām, kam ikdienā iespējams ātri paskrienam garām un neaizdomājamies par to vērtību - Ozolnieku Tautas nams, stacija un Meliorācijas akmens. Par Ozolnieku novada rašanās pirmsākumiem un būtiskākajiem vēstures akcentiem būs iespējams uzzināt Ozolnieku novada muzejā. Viena no pieturvietām būs arī Ozolnieku motosporta muzejs, kur ar savu unikālo motociklu kolekciju iepazīstinās tā vadītājs Alfrēds Zamockis. Ozolnieki ir ļoti sportisks novads un par to pārliecināties varēs, ielūkojoties sporta aizkulisēs Ozolnieku sporta centrā un Ozo ledus hallē. Savukārt, paši savas sportiskās spējas ekskursijas dalībnieki varēs pārbaudīt uz brīvdabas vingrošanas rīkiem Veselības takā.

Ekskursija noslēgsies neilgi pirms pulksten 12:00 pie Ozolnieku vidusskolas. Tur sāksies svētku gājiens atpakaļ uz centru, kam pievienoties aicināti arī ekskursijas dalībnieki. Pēc ekskursijas un gājiena, Ozolnieku sporta centra stadionā līdz pat vēlai naktij norisināsies muzikāli priekšnesumi, būs pieejamas atpūtas un veiklības atrakcijas, darbosies amatnieku darbnīcas, planetārijs, zinātnes elementu teātris un novada izglītības iestāžu radošās darbnīcas ģimenēm, aizraujoši helikopteru, kinologu, ielu vingrošanas sporta biedrības paraugdemonstrējumi, cirka priekšnesumi un daudz citas aktivitātes.

Pulcēšanās ekskursijai 27. jūlijā, pulksten 10:00, pie Ozolnieku tautas nama (Rīgas iela 23). Ekskursija ir kājām un tās ilgums – aptuveni 2 stundas. Ekskursiju vadīs vietējais gids Ina Jurģe. Ekskursija ir bez maksas un tai nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Novada svētku norises vietā darbosies informatīvā telts, kur reģionālā tūrisma centra darbinieki interesentiem sniegs informāciju par tūrisma iespējām tuvākā un tālākā apkārtnē. Būs pieejamas informatīvās brošūras, kartes un bukleti, kā arī konsultācijas par apskatāmajiem objektiem un ekskursijām.

Vairāk informācijas par ekskursiju iespējams saņemt Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, 63005447, www.visit.jelgava.lv. Ar Ozolnieku novada svētku programmu var iepazīties Ozolnieku novada mājas lapā www.ozolnieki.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16593099sec.