3500 dalībnieki no deviņām valstīm sacentīsies par kausu ielu dejās

2016. gada 27. un 28. februārī Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā 20. reizi notiks Latvijas atklātais čempionāts un Latvijas atklātā kausa izcīņa ielu dejās, kur par medaļām cīnīsies 3500 dalībnieki no Baltijas valstīm, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Norvēģijas, Anglijas un Francijas.

"Latvijā ielu deju kultūra ir plaši pārstāvēta dažādās deju studijās un skolās ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā, Daugavpilī, Rēzeknē un citviet, mūsu organizētās sacensības ar starptautisku dalībnieku un Latvijas Mūsdienu deju asociācijas, neatkarīgu ārzemju tiesnešu dalību katru gadu ievērojami palielina ielu deju izpildījuma līmeni. Plānots, ka šoreiz no ārzemēm sacensties "Show dance", "Streetdance show", "Hip-hop dance", "Disco dance" un citos deju stilos ieradīsies aptuveni 80 dejotāju grupas, jo kolēģi augstu novērtē mūsu sniegumu sacensību organizēšanā, to kvalitāti un konkurenci, kā arī, protams, norises vietu – Rīgu. Jāatzīmē, ka jaunākajā grupā mazajiem dejotājiem ir tikai četri gadi, bet pieredzējušie dejotāji izpilda augsta līmeņa, sarežģītas deju programmas, kuru tehnika un izpildījums liek aizrauties skatītāju elpai," atklāj ilggadējs sacensību organizators un Latvijas mūsdienu deju skolas "Dance of street" direktors Oļegs Pavlovs.

Latvijas atklātais čempionāts, kā arī kausa izcīņa ielu dejās 27. un 28. februārī pulksten 10.00 sāksies Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, Grostonas ielā 6 b. 

Latvijas atklāto čempionātu un Latvijas atklāto kausa izcīņu ielu dejās organizē Latvijas mūsdienu deju skola "Dance of street" (Rīga), kuras audzēkņi bērnu un pieaugušo grupās pie Latvijas vadošajiem "Show dance", "Hip-hop dance", "Break dance" un citu stilu treneriem jau 25 gadus apgūst šo deju pamatus, stiprina savu fizisko sagatavotību, uzstājas pasākumos, kā arī ar panākumiem startē sacensībās. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Brīvdienu mikslis KidsHike.com
Kur šis atrodas? | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.03275704sec.