«airBaltic» paziņo augusta iecienītākos galamērķus no Rīgas

«airBaltic» paziņo augusta iecienītākos galamērķus no Rīgas

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic paziņo pasažieru iecienītākos galamērķus no Rīgas šī gada augustā. Starp tiem ir Roma, Amsterdama un Milāna. Analizējot biļešu pārdošanu un ceļojumu tendences, lidsabiedrība ir noteikusi vairākus galamērķus, kas 2024. gada augustā ir pieprasīti pasažieru vidū.

airBaltic no Rīgas nodrošina sešus lidojumus nedēļā uz Romu, līdz trim reisiem dienā uz Amsterdamu, bet uz Milānu – piecus lidojumus nedēļā. Papildus šiem reisiem, starp pieprasītākajiem airBaltic galamērķiem augustā ir arī Parīze, Iraklija, Londona un Prāga. Pasažieru nākošā mēneša galamērķu izvēle liecina par lielu interesi ceļot uz Itāliju un Grieķiju, kā arī citiem galamērķiem Eiropā, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

Maijā airBaltic paplašināja savu lidojumu tīklu, atklājot 15 jaunus maršrutus, ieskaitot septiņus galamērķus Dienvidaustrumeiropā. Turklāt lidsabiedrība plāno atklāt sešus jaunus maršrutus arī gaidāmajā ziemas sezonā – no Rīgas uz Madeiru, Insbruku, Šarm eš Šeihu un Hurgadu, no Tallinas uz Kitilu, kā arī no Viļņas uz Oslo (Torpa). Šogad airBaltic no visām savām bāzēm nodrošinās lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos, kas ir lielākais maršrutu skaits līdz šim. Tāpat sadarbībā ar lidsabiedrības 24 partneriem, airBaltic nodrošina vienas pārsēšanās savienojumus ar galamērķiem visā pasaulē.

Gaidāmajā ziemas sezonā lidsabiedrība plāno uzsākt lidojumus kopumā sešos jaunos maršrutos no Baltijas valstīm – četros no Rīgas, vienā no Tallinas un vienā no Viļņas. Viens no šiem galamērķiem ir Madeira, kas ar Rīgu tiks savienota ar diviem lidojumiem nedēļā. Madeira ir unikāls galamērķis, kas piedāvā īpašu atpūtas pieredzi, pateicoties tās krāšņajām ainavām un satriecošajai dabai.

airBaltic visos lidojumos piedāvā gan Ekonomiskās klases, gan Biznesa klases biļetes. Biznesa klases pasažieri var baudīt pilna servisa pakalpojumu klāstu, tostarp prioritāru reģistrēšanos un iekāpšanu, sēdvietu lidmašīnas priekšā ar brīvu sēdvietu papildu privātumam, trīs kārtu gardēžu maltīti, neierobežotu dzērienu daudzumu un ātrāku izkāpšanu no lidmašīnas pēc ielidošanas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 18.07.2024 Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 20.07.2024 Bērniem un jauniešiem TukumaPILSĒTAS PARKĀ Tukuma TIC
Sestdien 20.jūlijā Tukuma Pilsētas parkā iecerēta aizraujoša un apjomīga svētku programma top bērniem un jauniešiem. | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.07.2024 - 20.07.2024 Tukuma  svētku PROGRAMMA Tukuma TIC
Nāc pakaļ savai Tukuma svētku programmai uz Tukuma tūrisma centru! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82077503sec.