Noparkojies Park&Fly un bez bažām dodies ceļojumā

Ja lidojot komandējumos vai braucot atvaļinājumā ar ģimeni, esi saskāries ar to, ka būtu daudz ērtāk braukt uz lidostu ar savu auto un atstāt to netālu no lidostas, tad tieši tev ir domāta jaunā autostāvieta Park&Fly.

Ilgtermiņa autostāvvietu Park&Fly ir izveidota pēc ASV un Rietumeiropas valstīs plaši izplatītās Park&Fly idejas, kas paredz ērtu automašīnas novietošanu un nokļūšanu lidostā, turklāt par izdevīgiem tarifiem. Pasažieriem, kuri izmanto Park&Fly autostāvvietu, nav jāgaida vai jāiet ar kājām uz lidostu – no autostāvvietas uz lidostu kursē bezmaksas mikroautobusi, ar ko stāvvietas personāls nogādā uz lidojumu un nogādā līdz automašīnai. Kompānija nodrošina nepārtrauktus pārvadājumus jebkādam klientu skaitam.

Zemas izmaksas

Stāvvieta Park&Fly atrodas pa ceļam uz lidostu – labajā pusē nepilna kilometra attālumā no termināla. Pirmās desmit dienas par Park&Fly novietoto auto klienti maksā tikai Ls 2.50 (EUR 3.65) par diennakti, kas ir aptuveni uz pusi mazāk nekā citās lidostas tuvumā esošajās stāvvietās. Ik pēc desmit diennaktīm izmaksas samazinās. Ja klienta komandējums vai atvaļinājums ieilgst un auto stāvvietā jāpatur ilgāk par mēnesi, tad, sākot ar trīsdesmit pirmo dienu, maksa par automašīnas turēšanu stāvvietā ir Ls 1.75 (EUR 2.65)diennaktī.

Klienti no visas Baltijas

Autostāvvietas klienti ir gan Latvijas, gan kaimiņvalstu iedzīvotāji. Šobrīd autostāvvietas klientu vidū ir apmēram 20 % lietuviešu, 10 % igauņu un 70 % Latvijas iedzīvotāju. Īpaši pievilcīgs Park&Fly piedāvājums varētu būt ne tikai Rīgas iedzīvotājiem, bet arī cilvēkiem, kuri uz lidostu brauc no dažādām Latvijas pilsētām. Šiem ceļotājiem bagāžas dēļ sabiedriskais transports bieži vien ir neparocīgs, bet taksometra pakalpojumi izmaksās vairāk nekā automašīnas atstāšana Park&Fly stāvvietā pie lidostas.

Klientu vidū ir gan uzņēmēji, kuri lido komandējumā uz divām trim dienām, gan tūristi, kuri brauc ceļojumā uz nedēļu un ilgāk. Zemo izmaksu autostāvvieta Park&Fly uzsākusi sadarbību ar tūrisma aģentūrām, piedāvājot tūristiem ceļojuma laikā atstāt savu automašīnu autostāvvietā netālu no lidostas.

Rezervē vietu

Rezervēt vietu automašīnas novietošanai un apmaksu iespējams veikt interneta mājas lapā www.parkandfly.lv. Rezervāciju var veikt pa tālruni (+371) 2009 3232 vai 6745 6724. Apmaksai stāvvietas operatoru pieņem gan skaidru naudu, gan kredītkartes. Tāpat šī ir pirmā pēcapmaksas autostāvvieta Park&Fly, kura piedāvā apmaksāt stāvvietas pakalpojumus, nosūtot īsziņu – izmantojot norēķinu sistēmu Mobilly.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 08.10.2024 KINO Krāslavas kultūras namā Krāslavas TIC
Filmu seansi no 22.septembra līdz 6.oktobrim. | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27407408sec.