BalticMiles dalībnieki iegādājušies miljons litru degvielas Neste DUS

BalticMiles dalībnieki Neste degvielas uzpildes stacijās (DUS) iegādājušies miljons litru degvielas tikai trīs mēnešu laikā.

Neste Latvija pievienojās BalticMiles lojalitātes programmai šī gada februārī. Neste Latvija ir otrs lielākais degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums valstī. Neste Latvija klienti – BalticMiles dalībnieki – uzkrājuši jau miljons BalticMiles punktus.

Tero Taskila, airBaltic komercdirektors: “Mēs esam priecīgi, ka tikai trīs mēnešu laikā Neste kļuvusi par vienu no popularitātes līderiem BalticMiles dalībnieku vidū. Tagad visiem BalticMiles programmas dalībniekiem ir lieliskas iespējas tērēt uzkrātos punktus jaunatvērtajā BalticMiles interneta superveikalā, kā arī pie citiem programmas partneriem.”

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. Šobrīd programmā iesaistījušies partneri no banku, telekomunikāciju, viesnīcu, spa un labsajūtas, degvielas mazumtirdzniecības, izklaides un citām industrijām. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15795207sec.