Latvijas mājsaimniecības ik gadu varētu saņemt lojalitātes punktus gandrīz 100 eiro vērtībā

Vidusmēra Latvijas mājsaimniecība katru gadu varētu pretendēt uz lojalitātes punktiem 96,97 eiro jeb 68,15 latu vērtībā, liecina pētījums, ko veikusi BalticMiles – vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā.

Latvijas mājsaimniecību gada tēriņi ir vidēji 9146 eiro jeb 6428 lati, un vislielāko izdevumu daļu veido pārtikas preces. Lielākā daļa no mājsaimniecību izdevumiem dažādām vajadzībām sniedz būtiskas iespējas nopelnīt lojalitātes punktus.

Visbiežākie pirkumi, piemēram, degviela, pārtikas preces, telefona rēķinu apmaksa, apģērbs un apavi, ļauj nopelnīt vairāk nekā pusi no visiem iespējamiem lojalitātes punktiem. Turpretī lojalitātes punkti par mazākiem tēriņiem, piemēram, par sporta nodarbībām, kultūras pasākumiem un rotaļlietām, bieži vien netiek pieprasīti, jo katra no šīm kategorijām ir pārāk maza, lai varētu sakrāt ievērojamu skaitu lojalitātes punktu. Dalība tādā daudzpartneru lojalitātes programmā kā BalticMiles ievērojami atvieglo lojalitātes punktu krāšanu, jo klientiem vajadzīga tikai viena lojalitātes karte.

BalticMiles komercdirektore Baiba Ebuliņa: "Šī ir unikāla BalticMiles priekšrocība – ar vienu karti ir daudz vienkāršāk sakrāt vairāk punktu. BalticMiles punktus var saņemt gandrīz 1000 mazumtirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietās visā Latvijā, un tas nozīmē, ka Latvijas mājsaimniecības var sākt punktu krāšanu par pirkumiem, ko tās jau veic ik dienu."

2009. gadā aizsāktā BalticMiles ir vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 30 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68900681sec.