Evakuē lidmašīnu, jo pasažieris tikko pēc iekāpšanas to pamet

Pasažieri no kāda lidsabiedrības American Airlines reisa tikuši evakuēti, jo viens no ceļotājiem tikko pēc iekāpšanas lidmašīnā to pametis.

Kā ziņo NBC San Diego, svētdien, 2013. gada 22. septembra rītā Sandjego policija saņēma zvanu no American Airlines apkalpes locekļiem, kuri informēja, ka tikko pēc iekāpšanas no lidmašīnas izgājis kāds vīrietis. Pasažieris ir Irākas valstspiederīgais. Reiss bija ceļā no Kalifornijas uz Džona F. Kenedija lidostu Ņujorkā.

Likumsargi drīz vien izsludināja evakuāciju no lidmašīnas, bet pēc tam ar dienesta suņu palīdzību pārmeklēja lidmašīnas klāju. Tomēr aizdomīgi priekšmeti atrasti netika, turklāt aculiecinieki pastāstījuši, ka vīrietim, kurš no lidmašīnas izkāpa, līdzi nav bijušas rokas bagāžas somas.

Lindbergfīldas lidostas pārstāvji atzīst, ka reiss aizkavējies vismaz par stundu, pirms pilotiem dota atļauja pacelties. Nav skaidrs, kādēļ vīrietis lidmašīnu pameta, tomēr viņu šobrīd meklē Federālā izmeklēšanas biroja un Transporta drošības administrācijas darbinieki, lai uzdotu jautājumus.

Pastāv uzskats, ka vīrieti piemeklējusi baiļu lēkme vai viņš gluži vienkārši pēdējā brīdī atcēlis savus ceļojuma plānus, tomēr šis incidents kārtējo reizi raisījis pārdomas par lidojuma drošību un licis pasvīst drošības dienestu darbiniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.09.2024 - 30.09.2024 Rudens kolekcijas 50 outlet veikalos ViaJurmala
Apmeklē 50 outlet veikalus Via Jurmala Outlet Village un atklāj jaunās rudens kolekcijas – stilīgi apģērbi, aksesuāri un daudz kas cits par outlet | Skatīt vairāk
Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atslodzes diena veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Izbaudiet vienu vērtīgu dienu, kas nāks par labu Jūsu veselībai. Ārsta konsultācija, dūņu aplikācijas, minerālūdens vanna, masāža. Programmas | Skatīt vairāk
50 EUR
Pasākums, kas paliks atmiņās! Jurmala Golf Club & Hotel
Jurmala Golf Club & Hotel piedāvā īpašu vietu un programmu jūsu nākamajam korporatīvajam vai komandas saliedēšanas pasākumam! | Skatīt vairāk
no 29 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.52453208sec.