Dubaija - krāšņs piedzīvojums ģimenēm ar bērniem

Dubaija - krāšņs piedzīvojums ģimenēm ar bērniem

Saules lutinātā Dubaija visvairāk asociējas ar mirdzošiem debeskrāpjiem, prātam neticamiem arhitektūras brīnumiem, iepirkšanās plašumiem, gurmānu priekiem un austrumniecisku autentiskumu. Taču vērts ir arī atcerēties, ka šī pilsēta ir atvērta visdažādāko interešu ceļotājiem, to skaitā arī mazajiem pasaules iepazinējiem. Ģimenes ar bērniem droši var plānot ceļojumu uz Dubaiju, jo bērniem tā būs īstena brīnumzeme - dažādu atrakciju parki, drošas pludmales, pārsteidzoša daba un daudz, daudz cita mazajiem ceļotājiem gādās neaizmirstamas emocijas.   

Aizraujoši tematiskie parki

Dubaija ir mājvieta aizraujošiem tematiskajiem parkiem, kas patiks gan pašiem jaunākajiem ceļotājiem, gan jauniešiem, gan vecākiem. Diena Tuvo Austrumu lielākajā Holivudas iedvesmotajā tematiskajā parkā “Motiongate Dubai” būs emocijām bagāts ceļojums iemīļoto multeņu pasaulē. Noteikti vērts ir apmeklēt arī “Real Madrid World”, kas ir pasaulē pirmais futbola tematikas parks. “Legoland Dubai” sapratīs ikviens mūsdienu bērns un piedzīvojumi tur ir garantēti.

Prieki pašiem jaunākajiem

Savu nosaukumu šis šis interaktīvais bērnu muzejs ir guvis no havajiešu vārda “prieks”. “OliOli” ietver astoņas interaktīvas galerijas bērniem vecumā no diviem līdz 11 gadiem. Bērniem ir pieejami desmitiem aktivitāšu, kurās var iesaistīties un mācīties, tostarp palaist raķetes, izveidot 3D modeļus un celt fortus. Ir arī maziem bērniem veltīta galerija, kas paredzēta, lai veicinātu viņu zinātkāri un brīnuma sajūtu.

Lietusmeža dzīvotne

“The Green Planet” dod iespēju nokļūtu dabiskā lietusmeža ekosistēmā, kas piepildīta ar floru, faunu un jautrību. Šeit jūs sastapsiet 3000 augu un dzīvnieku, sākot ar milzu knābjiem apdāvinātajiem tukāniem un žiperīgajiem gekoniem līdz tauriņiem un pat dzeloņcūkai - un nepalaidiet garām sliņķi!

Nebeidzami prieki un piedzīvojumi

Iekštelpu atraksviju parks “IMG Worlds of Adventure” piedāvā aizraujošu pasauli visai ģimenei. Jaunākie novērtēs Ben 10, Gumball, The Powerpuff Girls un LazyTown, savukārt lielie bērni var baudīt Marvel piedzīvojumus kopā ar tādiem varoņiem kā Zirnekļcilvēks, Halks, Dzelzs vīrs, Tors un Atriebēji. Nepalaidiet garām Lost Valley ar Juras laikmeta saviļņojumu, kur varēs mijiedarboties ar dabiska izmēra dinozauriem.

Arī ziemas prieki

Dubaija un sniegs? Jā, tāds apvienojums ir atrodams tirdzniecības centrā “Mall of the Emirates”. Šeit iespējams ne tikai baudīt adrenalīnu nobraucienos par kalnu nogāzēm, sniegavīru celšanu, bet var arī satikt pingvīnus.

Iekštelpu vēja tuneļi

“iFLY Dubai” gan bērniem, gan pieaugušajiem ļauj piedzīvot lidojuma sajūtu, paceļot virs zemes trīs metru augstumā. Aktivitāte ir pieejama, sākot no trīs gadu vecuma).

Ziedošais brīnumdārzs

Dubaijas tuksneša ieskāvumā ir atrodams lekns dārzs “Dubai Miracle Garden”, kas ne tikai pārsteidz ar ziedu krāsām un aromātiem, bet ar patiesi pārsteidzošām ziedu konstrukcijām. Mazākie ceļotāji noteikti priecāsies satikt ziedu smurfus, ziloņus un pat lidmašīnu, bet vecāki tikmēr varēs iemūžināt sevi foto sirds formas alejā, ko rotā arī, protams, ziedi.   

Enerģijas izlāde

Piedzīvojumu parks “Aventura Parks” ir vairāk nekā 35 000 m2 plašs un atrakcija piedāvā trošu braucienus, virvju kāpšanu un pat “Tarzāna” šūpoles. Aktivitātes ir piecos līmeņos, sākot no četru gadu vecuma. Kamēr mazākie varēs baudīt zemākas aktivitātes, tikmēr adrenalīna meklētāji varēs priecāties pat astoņu metru uz augstumā

Safari parks

119 hektārus lielajā savvaļas dabas rezervātā “Dubai Safari Park” dzīvo gandrīz 3000 dzīvnieku no visas pasaules. Videi draudzīgais parks, kas galvenokārt tiek darbināts ar saules enerģiju, vēlas būt viens no 10 labākajiem zooloģiskajiem dārziem pasaul. Viesošanās šajā rezervātā būs lieliska pieredze visai ģimenei.

Zemūdens pasaule

Dubaija lepojas ar vienu no pasaulē lielākajiem akvārijiem - 10 miljonu litru lielajā “Dubai Aquarium and Underwater Zoo” tvertnē mīt vairāk nekā 33 000 ūdensdzīvnieku un lielākā smilšu tīģeru haizivju kolekcija pasaulē. Akvārija garums ir 51 metrs, platums - 20 metri un augstums ir 11 metri.

Ūdens parks

Ūdens atrakciju parks “Aquaventure” ir lielākais ūdens atrakciju parks pasaulē, tajā ir 105 slidkalniņi, tostarp daži no augstākajiem un ātrākajiem pasaulē. Atrakcijas ietver arī dažādas ūdens sporta pieredzes, dzīvnieku satikšanu, privātas pludmales un bērnu rotaļu laukumus.

Un šī ir tikai daļa no aktivitēm, ko piedāvā Dubaija. Nevar aizmirst arī tās brīnišķīgās pludmales, gardo ēdienu un plašo iepirkšanās piedāvājumu.

Dubaija patiesi ir piemērota ikvienam - ģimenēm, draugu grupām, individuāliem ceļotājiem un arī ceļotāju vecumiem nav nozīmēs. Šī ir pilsēta, kas laipni gaida ciemos katru viesi. Ir laiks sākt plānot savu ceļojumu uz šo brīnumzemi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54470706sec.