Maskavā atvērts sicīliešu virtuves restorāns

Maskavā atklāts sicīliešu virtuves restorāns La Bottega Siciliana.

La Bottega Siciliana ir jauns restorānu grupas Semifreddo Group projekts, kas ietver restorānus, picērijas, konditorejas un saldējumu kafejnīcas.

Pavāru komanda ir ielūgta no Itālijas: šefpavārs Klaudio Pirovano (Claudio Pirovano) no Rimini, galvenais picas cepējs Džuzepe Peluzo (Giuseppe Peluso) no Neapoles un galvenais konditors Salvo di Salvo (Salvo Di Salvo) no Sicīlijas.

Galvenais projekta organizators ir Nino Graciano (Nino Graziano), kas jau vairāk kā septiņus gadus ir restorāna Semifreddo Mulinazzo šefpavārs.

Restorāna La Bottega Siciliana plašie interjeri rotāti ar dekoratīviem elementiem, kas atvesti no Sicīlijas. Atvērtā restorāna virtuve ļauj gūt priekšstatu par to, kā malkas krāsnī tiek gatavota pica un grillēti gaļas ēdieni.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Pirmā pasaules kara muzejs TAKA
Ekspozīcija 113 kv.m. platībā un sastāv no diviem tematiskiem blokiem. Mūsdienīgs dizains padara ekspozīciju interesantu un ērti uztveramu dažādām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,


View Restaurant & Lounge
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87744308sec.