Kur apmesties kopā ar mājdzīvnieku

Ne vienmēr ceļotājiem ir kam uzticēt savu mājdzīvnieku, daudzi vienkārši nevienam citam neuzticas, vēl daļa regulāri piedalās starptautiskās dzīvnieku izstādēs. Meklējot naktsmītni, cilvēkiem nākas saskarties ar situāciju, kad dzīvnieku ievešana viesnīcā nav atļauta. Tāpēc šoreiz neliels ceļvedis viesnīcās, kurās pilnīgi noteikti netiks atteikts arī Tavam mīlulim.

Hotel Club 1934 Ogrē, Ikšķiles ielā 2, ar vislielāko prieku uzņem visus dzīvniekus, nešķirot ne šķirnes, ne izmērus. "Pie mums tieši pieprasījums bija tas, kas lika izlemt par labu dzīvniekiem, jo Ogres Ledus hallē regulāri notiek pirmie posmi dzīvnieku ikgadējām izstādēm Rīgā – Ķīpsalā, Skonto hallē un citur. Līdz ar to nav pagājusi neviena izstāde Latvijā, kad saimnieki ar saviem mīluļiem nebūtu pie mums viesojušies," stāsta direktore Sandra Upeniece.

Hotel Club 1934 var piedāvāt lielu pagalmu, kur dzīvniekiem izskrieties, tāpat sarūpēti nokārtošanās paklājiņi klēpja sunīšiem. Arī personāls šeit ir dzīvniekus mīlošs – tuvojoties izstādēm, darbinieki pat pagūst noskaidrot svarīgāko par ciemiņu šķirnes īpatnībām un attiecīgi sagaida ar piemērotiem gardumiem, kas ļoti patīkami pārsteidz saimniekus. Šeit bez maksas varēs mitināties klēpja sunīši, kaķi un grauzēji, taču par lielākiem izstāžu modeļiem būs jāpiemaksā. Sandra atzīst, ka visbiežākie viesi tomēr ir suņi, bet reiz ar liftu paceļojusi esot arī kāda nomaldījusies šinšila.

Mārketinga un pārdošanas direktors Renārs Circenis no Islande Hotel var apstiprināt, ka elektroniskās viesnīcu rezervēšanas sistēmās, atzīmējot vajadzību ierasties ar dzīvnieku, no 4 zvaigžņu viesnīcām Rīgā Islande Hotel paliek vienīgā. "Šai sakarā sadarbojamies ar Latvijas Kinoloģijas federāciju. Viesiem ar dzīvniekiem paredzēti numuriņi atsevišķā stāvā, kur paklājus uz grīdas nomainījis linolejs un telpu uzkopšana tiek veikta biežāk un specializēti kā citur." Arī šeit pārsvarā parādās suņi un kaķi, sākot ar vismazākajiem un beidzot ar milzīgiem izstāžu karaļiem. "Ķīpsalas izstāžu laikā pie mums dzīvo arī tiesneši, savukārt saimnieki ir ļoti atbildīgi un rēķinās ar noteikumiem problēmu gadījumā. Bet es neteiktu, ka suņi daudz ko sabojā, ļoti reti," stāsta Renārs. Islande Hotel dzīvnieku serviss neietilpst maksā par numuru.

Kurzemē, Liepājas pusē, kopā ar mazo draugu droši vari apmesties viesnīcā Brīze. Arī šeit papildus samaksa atkarīga no dzīvnieka izmēra, kas pārsvarā attiecas tikai uz suņiem. Administratore Ingvilda Dzene: "Speciāli neesam piemērojuši vai pārkārtojuši viesnīcas vidi, jo pēc pieredzētā  varam atzīt, ka saimnieki par laimi savus dzīvniekus ir labi audzinājuši un prot parūpēties par kārtību."

Jau iepriekš esam pieminējuši, ka Jūrmalas lielākie dzīvnieku mīlētāji ir MaMa Botique Hotel. Trīs ģimenes dāmu izveidotajā dizaina viesnīcā pat viens no simboliem un interjera varoņiem ir direktores Ilzes Kikstes-Zanderes Džeka Rasela terjers Šiko. Līdz ar to, protams, Šiko pie sevis ciemiņus gaida bez atsevišķas samaksas. Ilze: "Tās ir mājas, ne bezpersoniska apmešanās vieta. Tās ir mūsu mājas, kurās ik dienu ar prieku uzņemam visdažādākos cilvēkus un arī dzīvniekus."

Vairāk informācijas par naktsmītnēm www.hotelclub1934.lv, www.islandehotel.lv, www.hostelbrize.lv un www.hotelmama.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
10 EUR
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Grand Palace Hotel
,


Baltvilla
,


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.51543999sec.