DBS Autoskola ar "parkošanās meistarklasēm" sasniedz rekordu

DBS Autoskola (Drošas Braukšanas Skola), Opel un tirdzniecības centra "Spice" rīkotais bezmaksas auto parkošanās īsais kurss autovadītājām ir sasniedzis jaunu pieteikumu un apmeklējuma rekordu. Bezmaksas nodarbībām no 5. līdz 7. martam pie tirdzniecības centra "Spice Home" ir pieteikušās vairāk kā simt piecdesmit autovadītājas, kas ir līdz šim lielākais dalībnieču skaits.

"Katru gadu mēs redzam, ka arvien vairāk sievietes vēlas saņemt šo lielisko dāvanu. Šis progress ir ļoti iepriecinošs. Tas nozīmē, ka sievietes arvien biežāk apzinās un atzīst, cik lielu stresu sagādā šī mazā un ikdienišķā nodarbe – nolikt automašīnu stāvēšanai. Mūsu uzdevums ir iemācīt to darīt pareizi un bez jebkāda stresa. Redzot, kas notiek ikdienā, mums jāsāk domāt par tādu pašu apmācību rīkošanu vīriešiem," atzīst DBS Autoskolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

Meistarklasēs piedalās gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas, kurām tiek piedāvāti arī izmēģinājuma braucieni ar Opel jaunākajiem modeļiem.

Lai arī meistarklases ir sasniegušas dalībnieku skaita rekordu, vēl ir pieejamas dažas brīvas vietas. Tām iespējams pieteikties, rakstot uz DBS Autoskolas e-pastu info@dbs.lv vai zvanot 67450430.

Par DBS

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Šī ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī autoparkiem piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas apmācības. DBS sadarbības partneri ir "Opel", "Statoil Fuel & Retail Latvia", AAS "BALTA", "SEB banka", "Goodyear", "Bosch" un TV raidījums "Zebra".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73428512sec.