Latvijas Dragreisa Čempionāta 4. posms jau 6. augustā Pērnavā

Nedēļas nogalē Pērnavas lidlaukā pasākuma „Speedest Dunlop Nightrace 2011” ietvaros vienlaicīgi ar Igaunijas Dragreisa Čempionātu risināsies arī mūsu valsts Dragreisa Čempionāta 4. posms. Sacensības notiks 402 metru distancē, un tajās varēsim skatīt patiešām jaudīgas Baltijas un Somijas automašīnas, kā arī motociklus. Papildus intrigu sola mūsu ātrākās automašīnas pilots Ilmārs Zausajevs, kurš Pērnavā šogad startēs pirmo reizi.

Braucēju reģistrācija Pērnavas lidlaukā 6. augustā sāksies jau plkst. 9.00, kvalifikācijas braucienu sākums ir plkst. 14.00, sacensības risināsies līdz pat vēlam vakaram, bet apbalvošanas ceremonija notiks pusnaktī! Sacensību oficiālā mājas lapa: www.speedest.ee/spd/index.php/et/. Latvijas Dragreisa Čempionāta 4. posma nolikums: www.laf.lv/laf/wp-content/uploads/2010/09/speedest-nightrace-2011-EVENT-REGLEMENT.doc.

Pērnavas sacensības gan latviešiem, gan igauņiem būs kā krāšņs ievads lielajam sezonas noslēgumam, kas paredzēts 4. septembrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, jo tieši tur notiks izšķirošās cīņas par čempionu kausiem! Jāpiebilst, ka septembra pirmajā svētdienā vienlaicīgi ar dragreisu būs iespēja izbaudīt arī Latvijas Street Drifta Kausa finālsacensības!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70209813sec.