Dzīvā mūzika, ēdieni un dzērieni: «Jurmala Golf Club» aicina uz bezmaksas tematisko vakaru sēriju

Dzīvā mūzika, ēdieni un dzērieni: «Jurmala Golf Club» aicina uz bezmaksas tematisko vakaru sēriju

Pieczvaigžņu viesnīca un golfa komplekss “Jurmala Golf Club & Hotel” uzsāk vasaras pasākumu sēriju ar gardiem šefpavāra ēdieniem, atspirdzinošiem dzērieniem un izmeklētiem vīniem dzīvās mūzikas pavadījumā. Pirmais pasākums – “Vīna un grila vakars” norisināsies 28. jūnijā viesnīcā “Jurmala Golf Club & Hotel” (Golfa ielā 1, Piņķos). Sākums plkst. 18:00. Ieeja bez maksas, vietu skaits ierobežots (pieteikšanās pa tālruni + 371 2328030).

“Vasara mums ir īpaši produktīva sezona ne tikai golfa turnīru ziņā. Piedāvājam plašu atpūtas iespēju klāstu: patīkamas vakariņas ar panorāmas skatu uz zaļajiem golfa laukumiem, nakšņošanu mājīgās istabiņās, kur rīts sākas ar putnu dziesmām, personīgās golfa nodarbības profesionāļiem un tiem, kuri golfa nūju nekad nav turējuši rokās. Mūsu tematiskie vasaras vakari ir iespēja satuvināties ar viesiem un iepazīstināt viņus ar mūsu kompleksu,” stāsta “Jurmala Golf Club & Hotel” izpilddirektors Kārlis Lūsis.

Nākamais vasaras sērijas pasākums – “Vīna un austeru vakars”, kurā viesi varēs baudīt svaigas austeres un atdzesētus dzirkstošos dzērienus, ir paredzēts 6. jūlijā. Savukārt 12. jūlijā tiks aizvadīts “Uzbekistānas vakars” visās šīs valsts labākajās tradīcijās – ar kazanā gatavotu uzbeku plovu un grilētu jēra gaļu. Sākums plkst. 18:00 viesnīcā “Jurmala Golf Club & Hotel” (Golfa ielā 1, Piņķos). Ieeja bez maksas, vietu skaits ierobežots (pieteikšanās pa tālruni + 371 2328030).

“Jurmala Golf Club & Hotel” kvalitatīvai un nesteidzīgai atpūtai apvieno dažādas priekšrocības – plašus zaļus golfa laukumus, mājīgas terases, plašus numuriņus ar balkoniem, restorānu ar panorāmas skatu, un golfa treniņus pieaugušajiem un bērniem, ko piedāvā nozares profesionāļi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6300261sec.