Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasaras Saulgrieži ir nosvinēti, bet vasara ir tikai pašā sākumā. Arī šajā nedēļas nogalē gana daudz interesantu un jauku pasākumu visā Latvijā.

Mājas kafejnīcu dienas sākas Latgalē

Akciju atklās viesmīlīgā Latgale, aicinot uz kopumā 17 mājas kafejnīcām Rēzeknes un Ludzas novadā. Saimnieku piedāvājumā būs ne tikai Latgalei raksturīgie sātīgie ēdieni un paaudzēs mantotās receptes, bet arī laikmetīga ēdienkarte. Apmeklētāji varēs ne tikai palutināt savas garšu kārpiņas, bet arī piedalīties meistarklasēs, baudīt mūziku un mākslu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jahtas un svētki Rīgā

2024. gada 30. jūnijā Andrejostā pirmo reizi Latvijā notiks svētki pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, ģimenēm un ikvienam ūdensmalas dzīvesveida cienītājam - “Riga Riverside Festival”. Festivāla laikā varēs vērot Latvijas lielākās jūras burāšanas regates “Gulf of Riga Regatta 2024” buru jahtu parādi, norisināsies bērnu burāšanas laivu “Optimist” paraugdemonstrējumi, starptautiski atzītu lielo vēja pūķu mākslinieku šovs, koncerts un dažādas darbnīcas bērniem un pieaugušajiem. Ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mālpils aicina uz Zemeņu svētkiem

Jau ceturto reizi 2024. gada 29. jūnijā pulcēsimies gada visgardākajos svētkos – Mālpils Zemeņu svētkos. Šogad svētku viesus gaidīsim citā norises vietā – pie Mālpils vidusskolas (Sporta ielā 1). Plašāka informācija atrodama šeit.

Valmieras novadā mīs pedāļus

2024. gada velo un kājāmgājēju cikls “Ziemeļu stiga” jau pusē. Pienācis laiks pucēt velosipēdu, meklēt ķiveri un mesties piedzīvojumā, minot pedāļus no Ipiķiem uz Ramatu. Velobrauciens vedīs pa Igaunijas pierobežas ceļiem un takām, meklējot Ramatas upi un lūkojot Vērsi. Trešais posms 29. jūnijā iesāksies no Ipiķu robežpunkta “Baltās naktis” un vedīs uz Ramatu, posmu veicot ar velosipēdu 35 km garumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rogovkā svinēs Pēterdienu

Sestdien, 2024. gada 29. jūnijā, Rēzeknes novada Rogovkā notiks ikgadējā Pēterdienas (Pīterdīnas) svinēšana, kurā šogad paredzēta bijušās Zaļmuižas muižas celtajiem krogiem veltītas ekspozīcijas atklāšana, piemiņas brīdis pie Pētera Jurciņa kapa Desetnīkos, amatierteātra “Bykovīši” izrāde un Pētera Jurciņa piemiņai rīkotā literātu konkursa noslēgums. Pīterdīnu, kurā tiek gudināts dzejnieks, novadnieks Pēteris Jurciņš un visi pagasta Pēteri, nautrēnieši svin jau vairāk nekā 20 gadus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iespēja iepazīt Daugavpili bezmaksas ekskursijā

2024. gada 30. jūnijā plkst. 12.00 Vienības laukumā daugavpiliešiem un pilsētas viesiem būs iespēja satikt zinošo un atraktīvo gidu Artūru Fišeru (pazīšanas zīme – balts lietussargs ar uzrakstu “Daugavpils”), doties aizraujošā ekskursijā pa Daugavpili, kā arī dzirdēt stāstus par ievērojamām ēkām un to nozīmi, uzzināt par ievērības cienīgiem novadniekiem un viņu likteņiem, ieraudzīt jaunas un pārsteidzošas vietas, ļauties piedzīvojumam, gūt paliekošus iespaidus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jūrmala priecē ar bezmaksas koncertu

Vasaras koncertu cikls Horna dārzā Majoros sestdien,  29. jūnijā, plkst. 14.00 tiks atklāts ar folkloras kopu koncertu “No Jāņiem līdz Pēteriem”, koncertā piedalīsies folkloras kopas “Mare” (Jūrmala), “Kokle” (Rīga) un “Urdava” (Ugāle), Latvijas mūsdienu tautas mūzikas grupa “Laiksne”, kā arī ansambļi “Laululind”, “Lauluviis” un “Sõpruskond”  no Tartu (Igaunija). Koncerta mākslinieciskā vadītāja – Sarmīte Sedliņa. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61550379sec.