Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP 7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP 7

Galvaspilsētas iedzīvotājiem šajā nedēļā bez izklaides, jautrības un kultūras dzīves nav tālu jādodas – Rīgā svētki! Interesanti notikumi un pasākumi gan arī citur Latvijā.

Rīga svin dzimšanas dienu

Par godu Rīgas 823.dzimšanas dienai, augustā galvaspilsētā gaidāmas krāšņas un pārsteigumiem bagātas svinības. Sākot jau no 16.augusta, svētki tiks godināti Vecrīgā, aicinot izbaudīt Latvijas virtuves tradicionālās garšas, Uzvaras parks pārvērtīsies brīnumainā uguns pasaulē, ielu muzikanti pieskandinās Vecrīgas mūrus, bet pasākumā “Rīga aug” aizraujošu nodarbi atradīs ikviens svētku svinētājs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jelgavā svin Vecpilsētas ielas svētkus

2024. gada 17. augustā no pulksten 11 līdz 15 Jelgavas iedzīvotāji un viesi aicināti uz Vecpilsētas ielas svētkiem, lai kopā baudītu amatieru kolektīvu priekšnesumus, iepirktos vietējo mājražotāju un amatnieku tirdziņā, kā arī radoši darbotos dažādās meistarklasēs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsu novads ielūdz uz Mājas kafejnīcu dienām

Cēsu novadā augusts solās būt gardākais vasaras mēnesis, jo vairāk nekā 30 mājas kafejnīcu saimnieki un saimnieces 2024. gada 17. un 18. augustā vērs savas mājas kafejnīcu durvis, lai palutinātu apmeklētājus ar gardām pašu gatavotām maltītēm. Mājas kafejnīcu saimnieki būs parūpējušies par to, lai ikviens ciemiņš varētu baudīt ne vien ēdienu, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs un cildināt novada bagātīgās tradīcijas un garšas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Nenokavē RIX Rīgas lidostas dzimšanas dienu

RIX Rīgas lidosta aicina sestdien, 2024. gada 17. augustā, Rīgas dzimšanas dienas svinētājus apmeklēt AB dambi, kur visas dienas garumā varēs apskatīt un izpētīt iespaidīgo lidlauka tehniku, kas ārpus lidostas plašākai publikai pieejama tikai ļoti īpašos gadījumos, un piedalīties dažādās aktivitātēs, bet vakarā – izdejoties Silent Disco kopā ar populāriem dīdžejiem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Salaspili baudīt gardumus

Mājas kafejnīcu dienas Latvijā notiek ar profesionālās lauku tūrisma asociācijas “Lauku ceļotājs” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras atbalstu. Ropažu un Salaspils novados tās organizē Biedrība “Ropažu Salaspils partnerība” sadarbībā ar Ropažu novada pašvaldību un Salaspils novada pašvaldību. Šogad mājas kafejnīcas Ropažu un Salaspils novados apmeklētājus gaidīs 17. un 18. augustā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Uz Tukumu baudīt mākslu

2024. gada 17. augustā 13.00 Mākslas galerijā “Durvis” (Brīvības laukumā 21, Tukumā) notiks gleznotājas, ādas apstrādes meistares Rutas Štrodahas jubilejas gleznu izstādes “Sievietes un ziedi“ un rotu mākslinieka Jura Pilmaņa izstādes “Laikam ritot” atklāšanas. Ieeja bezmaksas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ventspils novadā atgriežas Stirnu buks

2024. gada 17. augustā, Ventspils novadā, Irbenē, norisināsies 2024. gada sezonas 5. posms “Piejūras Stirnu buks” populārajam taku skriešana seriālam "Stirnu buks". Pēc sešiem gadiem "Stirnu buks atgriezīsies Ventspils pusē, vairākiem vadošajiem valsts skrējējiem un skriešanas mīļotajiem izbaudot Irbenes noslēpumaino maģiju. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.08.2024 - 21.08.2024 Mājas kafejnīcu dienas Ziemeļlatgalē Balvu TIC
24. un 25.augustā aicinām uz breineigu* sajūtu un garšu piedzīvojumu! *breineigs - brīnišķīgs no latgaliešu val. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.07.2024 - 17.08.2024 Vecpilsētas ielas svētki Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
17.augustā 11:00 - 15:00 ikviens aicināts uz Vecpilsētas ielas svētkiem, lai baudītu priekšnesumus, iepirktos mājražotāju tirdziņā un piedalītos | Skatīt vairāk
Iepazīsti Zemgali - Jelgavas apkārtni! Zemgales Tūrisma asociācija
Iepazīsti Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada daudzveidīgo piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1197238sec.