Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Septembra pirmā nedēļas nogale ir interesantiem notikumiem pārbagāta! Pasākumi gardēžiem, svētki un ceļotāju dienas – patiešām ir no kā izvēlēties!

“Riga Food” Ķīpsalā

2024. gada 5.–7. septembrī pārtikas industrijas izstāde “Riga Food” piedāvā vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan profesionāļiem, gan gardēžiem. Trīs dienās līdzās izstādes ekspozīcijai norisināsies teju 60 pasākumi – kvalitātes konkursi, meistaru sacensības, aizrautīgas diskusijas, izglītojoši semināri, jauno produktu prezentācijas un degustācijas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Eiropas kultūras mantojuma dienas

2024. gada Eiropas kultūras mantojuma dienas veltītas kultūras mantojuma pieejamībai un drošībai. Uzmanība pievērsta trīs galvenajiem virzieniem: kultūras mantojuma publiskajai pieejamībai, piekļūstamībai cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem un drošībai, kas ietver arī sabiedrības atbildību un zināšanas par kultūras vērtību saglabāšanu. Kultūras mantojums ir ne tikai pagātnes liecība, bet arī svarīgs resurss nākotnei, kas ietekmē cilvēku dzīves kvalitāti. Plašāka informācija par norisēm Latvijā atrodama šeit.

Cēsu novadā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls

Jau šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 savus viesus gaidīs Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ar plašu un daudzveidīgu programmu. Šī gada festivāla tēma ir sēnes, tāpēc programma veidota ap šo latviešiem tik tuvo aizraušanos. Sēnes varēs nogaršot visdažādākajos veidos – gan tradicionālās, gan pavisam neparastās receptēs. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienas Ogres novadā

Šogad 19 Mājas kafejnīcas piedāvās gan sātīgus otros ēdienus, dažādas siltās un aukstās zupas, gan gardus desertus, kas raksturīgi  ne tikai rudenim, bet atgādinās arī par vasaras garšu. Olu burbuļvafeles, tradicionālais šašliks, pankūkas, picas, burgeri, ēdieni ar meža veltēm, kā arī izsmalcinātas tematiskās uzkodas un veģetārie ēdieni – tas viss un vēl vairāk sagaida Ogres novada Mājas kafejnīcu dienās! Dažās Mājas kafejnīcās būs pieejamas arī īpašas ēdienkartes bērniem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Bauskas CIERE ir klāt

2024. gada 7. septembrī no plkst. 19.00 Bauskas Rātslaukumā norisināsies lielais Zemgales dižtirgus, kurā piedalīsies vairāk kā 80 mājražotāji un amatnieki no visas Latvijas. Savukārt no plkst. 20:00 pilsētas iedzīvotāji un viesi jau ceturto reizi tiek aicināti apmeklēt “CIERI” – nesteidzīgu gaismu un klausāmstāstu pastaigu Bauskas vecpilsētā. Šogad, svinot novadnieka Viļa Plūdoņa 150. jubilejas gadu, pastaiga norisināsies Plūdoņa ielas garumā un tā būs veltīta literatūrai, ar plašu programmu demonstrējot literatūras dažādību no dzejas līdz pat hiphopam kopā ar DJ Monsta, Latvijas hiphopa vecmeistariem Bushu un Kurtu, apvienību “Brīvrunu projekts” u.c. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpilī Street Food festivāls

2024. gada 7. septembrī plkst. 13.00 Daugavpils Centrālajā parkā notiks ilgi gaidītais festivāls “Street Food Daugavpils 2024”, kas pulcēs gardēžus un izklaides cienītājus no visas Latvijas, lai kopīgi baudītu unikālu kulināro piedzīvojumu, un pavadītu dienu pozitīvā un draudzīgā atmosfērā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Likteņdārzā svinēs Ābolu balli

Svētdien, 2024. gada 8.septembrī no plkstn. 11.00 līdz 15.00 Likteņdārzā notiks tradicionālā  “Ābolu balle”- pasākums, uz kuru aicinātas ģimenes - lieli un mazi, lai kopā darbotos, baudītu un svinētu rudens sezonas iestāšanos Likteņdārzā. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 Kazdangas parka svētki Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Par neatņemamu rudens pirmā mēneša daļu ir kļuvuši Kazdangas parka svētki, kas 7. septembrī gaidīs viesus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.09.2024 - 07.09.2024 Labdarības pasākumu "Suns un Lubāns"  Madonas TIC
7. septembrī labdarības pasākumā "Suns un Lubāns", suņi ar savām ģimenēm aicināti uz kopējām aktivitātēm, lai atbalstītu dzīvnieku patversmi | Skatīt vairāk
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.08.2024 - 06.09.2024 Bānīša svētki Gulbenē un Stāmerienā Gulbenes novada TIC
Pirmajā septembra sestdienā, 7.septembrī, jau ierasti tiekamies Gulbenē un Stāmerienā, lai svinētu Bānīša svētkus! Bānītim šogad - jau 121! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.21741295sec.