Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales TOP7

Astronomiskais rudens ir iestājies, un arī koku lapas pamazām iegūst dzeltenu nokrāsu. Saulītes būs aizvien mazāk, un pamazām Latviju pārņems pelēkie toņi. Kamēr tas nav noticis, ir jāizbauda – jādodas apmeklēt aizraujošus pasākumus!

Zinātnieku nakts visā Latvijā

2024. gada 27. septembrī visā Latvijā norisināsies Eiropas Zinātnieku nakts aktivitātes, piedāvājot daudzveidīgas programmas 35 norises vietās. Ikgadējā pasākuma laikā ikviens zinātnes entuziasts un interesents ir aicināts iepazīt pētniecību tuvāk un saprast tās būtisko lomu mūsdienu pasaulē. Aktivitātes ir bezmaksas, un tās ir piemērotas visai ģimenei. Plašāka informācija atrodama šeit.

Alūksnes novadā īpašs pārgājiens

Atzīmējot Starptautisko Tūrisma dienu, Alūksnes Tūrisma informācijas centrs aicina 2024. gada 28. septembrī doties PILSĒTPĀRGĀJIENĀ- 4, lai turpinātu godināt Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku un kopā ar Glika dzīves pētnieci Ilonu Riekstiņu dotos pa Glika pēdām mūsdienu Alūksnē! Plašāka informācija atrodama šeit.

Ražas svētki Jelgavā

2024. gada 28. septembrī Jelgavas novads ikvienu aicina uz “Ražas svētku” gadatirgu pie restorāna "Zemnieka cienasts" Jaunsvirlaukas pagastā. No plkst. 10 līdz 16 apmeklētājus priecēs ne tikai rudens ražas un amatnieku darinājumu tirdziņš, bet arī krāšņi amatiermākslas kolektīvu priekšnesumi, būs konkursi un radošās darbnīcas, kā arī aktivitātes bērniem. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rēzeknē Miķeļdienas tirdziņš

Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas 2024. gadā iekrīt 29. septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz tikšanos vēsturiskajā Latgales ielā, kur no plkst. 10.00 līdz 15.00 notiks lielais Miķeļdienas gadatirgus “Buļbu tolka ar dzīdōšonu i doncōšonu’’. Plašāka informācija atrodama šeit.

Strenčos pārgājiens aktīvajiem

Norisinoties Eiropas Sporta nedēļai, 28. septembrī aicinām doties veselīga dzīvesveida pārgājienā Strenčos kopā ar dabas un aktīvās atpūtas pārzinātāju Kristours (Kristeru Leitlandu). Dienas laikā kopīgos piedzīvojumos ikviens varēs uzzināt veselīga dzīvesveida pamatprincipus un iedvesmoties tos ieviest savā ikdienā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rundāles pils atdzīvosies mūzikas skaņās

28. septembrī Rundāles pils, majestātiskā Kurzemes hercogu vasaras rezidence, atkal atdzīvosies mūzikas skaņās – Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Gunta Kuzmas vadībā pils Baltajā zālē atgriezīsies ar orķestra metāla pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu ansambli. Koncerta programmā iekļauti Viļņa Šmīdberga un Riharda Dubras jaundarbi, kā arī Anrī Tomazī “Liturģiskās fanfaras”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Liepājā startē Mākslas forums

Šajā nedēļas nogalē – no 2024. gada 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. Tai izvēlēta tēma “Pēctecība”, kas dažādās mākslas formās aicinās apmeklētājus iziet savu apzināšanās ceļu, atbrīvoties ballītes deju ritmos, atrast mierinājumu “Rotko kapelā”, pārdomāt savus ikdienas paradumus laikmetīgajā dejā un ieraudzīt, ko vizuālā māksla stāsta par pasauli. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.09.2024 - 30.09.2024 "Leonardo da Vinči mašīnas" Motormuzejā Motormuzejs
No 6. septembra Rīgas Motormuzejs piedāvā iespēju apmeklēt starptautisko ceļojošo izstādi "Leonardo da Vinči mašīnas”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.09.2024 - 30.09.2024 Izstāde "ZIEDI AKVARELĪ" Engurē Tukuma TIC
Engures Saieta namā. Ēteriski smalki, dzīvi un krāsaini mākslinieces Jeļenas Jesinas akvareļu darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 30.09.2024 Miķeļdiena Tukuma tirgū Tukuma TIC
Apjumību laiks, Rudenāji, Miķeļdiena - prieks par novākto, bagātīgo ražu. Andelei labvēlīgu gaisotni nodrošinās burvīgais ansamblis ZIŅĢES | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 04.10.2024 "Patiesība par vīriešiem un sievietēm" Tukuma TIC
Vai esiet dzirdējuši teoriju, ka sievietes nāk no Venēras, bet vīrieši no Marsa? Šī ir interesanta versija par pasaules rašanos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35333204sec.