Rīga: Iluzionisma teātrī Mystero uzstāsies izcilākais komēdijas burvju mākslinieks Topas

Rīga: Iluzionisma teātrī Mystero uzstāsies izcilākais komēdijas burvju mākslinieks Topas

2024. gada 12. un 13.oktobrī Pecolli Iluzionisma teātrī/muzejā «Mystero» ar izrādi «Virtuoso», viesosies pasaulslavenais Vācijas iluzionists Topas.

Pēc veiksmīgajām viesizrādēm Rīgā 2022. gadā, izcilākais Vācijas iluzionists, stand-up mākslinieks Topas, iluzionistu Pecolli aicināts, atgriežas Rīgā, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar saviem jaunajiem brīnumiem – kā apstādināt laiku burkā, nospēlēt mūziku uz vienas kāršu kavas, burvju trikos iesaistīt bungas, pārzāģēt pašam sevi divās daļās un trika izpildē, iespējams, pat iesaistīt vampīru….

Topas izcilību ir novērtējusi arī pasaules iluzionistu asociācija FISM 2022.gadā piešķirot māksliniekam “Radošākais iluzionists pasaulē” prestižo balvu. Savu pirmo balvu “Labākais pasaules manipulācijas iluzionists” viņš saņēma jau 18 gadu vecumā. Viņš ir vienīgais iluzionists, kurš ir saņēmis šo balvu jau divas reizes. Ar virtuozu veiklību, oriģināliem skatuves efektiem un lieliskām ilūzijām Topas jau vairāk nekā divus gadu desmitus gūst panākumus starptautiskajā arēnā.

Lasvegasā, Jokohamā, Montekarlo...u.c. Topas ir uzstājies vairāk nekā 50 starptautiskos TV šovos, piemēram, NBC "The World Greatest Magic" Cēzara pilī, Lasvegasā, 10 reizes ir uzstājies "Les Plus Grands Cabaret Du Monde" (Francijas TV1), "La Grande Magia", Itālijā un ir bijušas arī daudzas uzstāšanās nozīmīgos Vācijas TV šovos.

Topas ir arī populārs Stand-up meistars Vācijā. Ar savu asprātīgo humoru un izcilajām improvizācijas spējām viņš izcīnīja 1.vietu lielākajā Vācijas komiķu konkursā Hamburgā.

Ar savām izrādēm viņš regulāri koncertē Vācijā, Spānijā, Francijā, Austrijā, Grieķijā, Ķīnā un daudzās citās pasaules valstīs. Šobrīd viņš atrodas savā izrāžu tūrē Kanādā.

Vācijas iluzionists Topas Mystero burvju teātrī demonstrēs savu jaunāko izrādi Virtuoso, kurā viņa neticamā roku veiklība mijiedarbosies ar komēdiju, mūziku (Topas ir arī prasmīgs mūziķis) un pārsteidzošām ilūzijām.
Izrāde ir piemērota visām skatītāju vecuma grupām un ir izcila ģimenēm.

Videoklipa saite: https://www.youtube.com/watch?v=mDn1_XlnFhM

Biļetes: https://fienta.com/lv/s/virtuoso

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kapteiņa Granta bērni Bauskā Bauskas TIC
Bauskas Kultūras centrā dodies piedzīvojumiem bagātā, bezgalīgā ceļojumā apkārt visai pasaulei! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48624897sec.