Jūrmalā godināti skaistāko īpašumu kopēji

Jūrmalā godināti skaistāko īpašumu kopēji

Jūlija izskaņā, vēl pirms postošās vētras, noslēdzās konkurss “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums 2024”. Pašvaldība sveica konkursa dalībniekus, izsakot pateicību par ieguldīto darbu un rūpēm skaistu un sakoptu īpašumu uzturēšanā. Konkursā visaugstāk novērtēto īpašumu saimniekiem piešķirtas goda plāksnes, kas turpmāk rotās skaistākos īpašumus, pārējiem konkursa dalībniekiem pasniegti pateicības raksti.

Konkursa žūrija kopumā apmeklēja 26 konkursā pieteiktos īpašumus, kas tika vērtēti četrās grupās. Deviņiem visaugstāk novērtētajiem īpašumiem piešķirta goda plāksne “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums 2024”, kas turpmāk rotās skaistākos un sakoptākos īpašumus Jūrmalā, savukārt 17 konkursa dalībniekiem pasniegts Jūrmalas pašvaldības pateicības raksts par ieguldījumu sakoptas teritorijas veidošanā un uzturēšanā.

Individuālo dzīvojamo māju grupā konkursā saņemti septiņi pieteikumi. Individuālo dzīvojamo māju teritorijas ir atšķirīgas un arī ļoti personiskas, tādēļ īpašs paldies tiem saimniekiem, kuri ļāvuši ielūkoties sava nama pagalmā, paša veidoto dārzu ļaujot novērtēt citiem un iedvesmoties. Goda plāksne “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums 2024” piešķirta un turpmāk rotās Zandas Mētras un Andra Silāra īpašumu Kārļa ielā, Ineses Kokares īpašumu Palangas ielā un Santas Siliņas īpašumu Mazajā Dzirnavu ielā. Pateicības par sakoptas teritorijas uzturēšanu pasniegtas četru namu saimniekiem.

Daudzdzīvokļu namu kategorijā saņemts lielākais pieteikumu skaits – vienpadsmit pieteikumi. Goda plāksne piešķirta SIA “Senču sils” par īpašumu Turaidas ielā 17 un SIA “ORDO Property Management” par daudzdzīvokļu namu teritoriju Dzintaru prospektā 26 un Ikšķiles ielā 4. Astoņiem konkursa dalībniekiem pasniegti pateicības raksti. Daudzdzīvokļu namu teritorijas priecē ar profesionāli veidotu labiekārtojumu un apstādījumu kvalitāti. Namu apsaimniekotāji darbu teritoriju labiekārtošanā nepārtraukti turpina, eksperimentējot ar augu daudzveidību, daudzgadīgo stādījumu dobes izteiksmīgi akcentējot ar vasaras puķēm. Iedzīvotāju prasības un rūpīgi plānots darbs kvalitatīvā teritorijas un ēku apsaimniekošanā atspoguļojas apkārtējās vides koptēlā.

Pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību grupā pateicības rakstu saņēma Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestāde “Austras koks” par sakoptas teritorijas Tukuma ielā 9 uzturēšanu.

Uzņēmumu teritoriju grupā konkursā pieteikti septiņi dalībnieki. Īpašumi ir reprezentatīva rakstura, vērsti uz apmeklētāju labsajūtu, kas ņemts vērā, vērtējot konkrētajā grupā pieteiktos īpašumus. Komisija novērtēja uzņēmumu entuziasmu un paveikto darbu, goda plāksni piešķirot Bulduru tehnikumam Viestura prospektā 6, viesnīcai “Stories” Pilsoņu ielā 12 un viesnīcai “Villa Lettonia” Smilšu ielā 6, pārējiem dalībniekiem pasniegti pateicības raksti.

Konkurss “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums” norisinās jau vairākus gadus, tā mērķis ir godināt sakoptu īpašumu saimniekus un uzturētājus, kā arī veicināt Jūrmalas iedzīvotāju vēlmi piedalīties kopējās pilsēttelpas uzturēšanā un ainaviski pievilcīga pilsētas vizuālā tēla veidošanā. Konkursa dalībnieku veikums ir arī iedvesmas avots citiem – paldies visiem dārzu kopējiem par veltīto laiku, spēku un ieguldītajiem līdzekļiem, veidojot skaistu savu mājas vietu un līdz ar to arī pilsētvidi kopumā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Apceļo Tukuma puses pilis! Tukuma TIC
No 1. jūnija līdz 26. oktobrim visā Latvijā norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2024”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils | Skatīt vairāk
Latvija
Itāļu dzīves garša Stāmerienas pilī Gulbenes novada TIC
Jau trešo gadu pēc kārtas Stāmerienas pils 24.augustā aicina piedzīvot Itāļu dzīves garšas svētkus. | Skatīt vairāk
Džina meistarklase Mazmežotnes muižā Bauskas TIC
24. augustā Mazmežotnes muižas Stallī norisināsies DŽINA MEISTARKLASE! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51909113sec.