Aicinām piedalīties Ventspils 2024. gada fotoattēlu konkursā

Aicinām piedalīties Ventspils 2024. gada fotoattēlu konkursā

Jau 20. gadu pēc kārtas Ventspils domes administrācijas Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina ikvienu piedalīties Ventspils pilsētas fotoattēlu konkursā. Šogad skaistākos Ventspils kadrus iespējams iesniegt digitālā formātā līdz 30. septembrim. No iesniegtajiem darbiem tiks atlasīti 40 labākie, kas tiks izvietoti fotoizstādē un konkursa laureāti saņems naudas balvas no Ventspils valstspilsētas pašvaldības.

Konkursā var piedalīties, iesniedzot attēlu digitālos failus kopā ar aizpildītu pieteikuma veidlapu. Katrs autors maksimāli var iesniegt līdz 30 fotoattēliem, kuros jāatspoguļo Ventspils pilsētas raksturīgākie elementi, ietverot ikdienas notikumus, tūrisma objektus, pilsētas infrastruktūru un pasākumus.

Attēlos var tikt atspoguļota Ventspils dažādos gadalaikos, atainojot arī iedzīvotājus, sabiedriskās dzīves norises, izglītības, kultūras, sporta un citas aktivitātes, kā arī pilsētvidi. Šogad īpaši izceļami ir tādi jaunie tūrisma objekti kā Ventspils Piejūras brīvdabas muzejs, Ventspils rodelis un Gāliņciema sabiedriskais centrs, izaicinājums ir iemūžināt Zinātnes centru VIZIUM, kā arī vienā kadrā koncertzāli "Latvija" ar Lielo laukumu. Turklāt interesants uzdevums ir atrast jaunus un veiksmīgus rakursus, attēlojot Ventspili no putna lidojuma.

Īpašs aicinājums šogad piedalīties fotokonkursā ir jauniešiem – fotogrāfiem amatierim, paredzot jaunu konkursa kategoriju “Fotogrāfs juniors”. Šajā kategorijā fotoattēlus iesniegt aicināti jaunieši, kuri dzimuši sākot ar 2005.gadu. Maksimālais fotogrāfiju skaits 10 (desmit).

Fotoattēlu vērtēšana notiks divās kārtās, nosakot uzvarētājus četras kategorijās. Pirmajā kārtā vērtēšanu veiks Ventspils domes administrācijas Pilsētas mārketinga nodaļa un TIC sadarbībā ar konkursa komisijas priekšsēdētāju, izvērtējot visus iesniegtos darbus un atlasot 300 labākos fotoattēlus. Otrajā kārtā konkursa komisija atlasīs 40 labākos darbus un nominēs laureātus katrā no četrām kategorijām:

-    Reklāmas fotoattēls: Ventspils atspoguļojums ar tūrisma objektiem un/vai pasākumiem, kas piemēroti mārketinga un reklāmas materiāliem.

-    Mākslas fotoattēls: Pilsētas abstrakts atspoguļojums gan krāsainos, gan melnbaltos toņos.

-    Drona fotoattēls: Ventspils atainojums no putna lidojuma.

-    Fotogrāfs juniors: Fotogrāfa - juniora uzņemtais kadrs.

Portālā www.ventspils.lv notiks balsošana par kādu no komisijas izvēlētajiem 40 labākajiem fotoattēliem, nosakot ventspilnieku simpātiju. Fotogrāfija, kas saņems visvairāk balsu, iegūs balvu.

Komisijas noteiktie laureāti fotoizstādes atklāšanā saņems atzinības rakstus un Ventspils domes administrācijas naudas balvas. Godalgas saņems trīs labākie Reklāmas fotoattēli, Mākslas krāsainais fotoattēls, Mākslas melnbaltais fotoattēls, Drona fotoattēls un Fotogrāfa- juniora uzņemtais kadrs. Naudas balva tiks piešķirta arī ventspilnieku simpātijai – interneta balsojuma uzvarētājam.

Pieteikumus un fotoattēlus var iesniegt līdz šī gada 30. septembrim plkst. 12.00, sūtot uz e-pastu tourism@ventspils.lv vai klātienē TIC, Dārzu ielā 6. Ar konkursa nolikumu var iepazīties internetā ŠEIT, kā arī klātienē TIC katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 17.00.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.09.2024 - 11.09.2024 Lielā ceļojumu izpārdošana! AirGuru
Vasara beidzās tiem, kas neizvēlās Airguru! Izpārdodam pēdējās vietas uz Turciju, Grieķiju, Ēģipti un Spāniju! Pasteidzies un rezervē savas | Skatīt vairāk
no 230 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.08.2024 - 07.09.2024 GAMBIJA – neatklātās Āfrikas pērle! Latvia Tours
Kāpēc izvēlēties Gambiju? • Nepiesārņotās pludmales • Bagātā kultūra • Savvaļas dzīvnieki • Draudzīgi cilvēki • Lētākas cenas | Skatīt vairāk
no 999.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.09.2024 - 12.09.2024 Liepājā pieaudzis ārvalstu tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
Pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem 2024. gada 2. ceturksnī Liepājas naktsmītnēs apkalpots 30 991 pilsētas viesis, kas ir par 3,7% vairāk | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96500897sec.