Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina uz Zinātnieku nakts aktivitātēm

Ventspils zinātnes centrs VIZIUM aicina uz Zinātnieku nakts aktivitātēm

Piektdien, 2024. gada 27. septembrī, norisināsies ikgadējā Eiropas Zinātnieku nakts, kuras ietvaros arī Ventspils zinātnes centrs VIZIUM piedāvās dažādas izglītojošas aktivitātes, popularizējot zinātni un tās sasniegumus. Pasākuma laikā ikvienam būs iespēja veikt interesantus uzdevumus un eksperimentus, kas gan lieliem, gan maziem palīdzēs izprast slavenu zinātnieku izgudrojumus.

VIZIUM Zinātnieku naktī piedāvās aizraujošu piedzīvojumu – ikvienam interesentam būs iespēja praktiskā veidā iepazīt dažādu zinātnieku izgudrojumus. Apmeklētājiem, izmantojot karti, būs jānokļūst zinātnes stacijās, kur, veicot interesantus uzdevumus, eksperimentus un citas aktivitātes, tiks iepazīti Īzaka Ņūtona, Leonardo da Vinči, kā arī latviešu zinātnieku izgudrojumi. Apmeklējot katru staciju, dalībnieki ne tikai iegūs jaunas zināšanas un radoši pavadīs laiku, bet arī soli pa solim atšifrēs Zinātnieku nakts slepeno kodu. Pasākums ir bezmaksas un norisināsies 27. septembrī plkst. 19.00 – 21.00 Ventspils zinātnes centra VIZIUM 2. stāvā.  

Tāpat pasākuma ietvaros būs iespēja satikt Ventspils Augstskolas pārstāvjus, kuri piedāvās izglītojošas viktorīnas, elektronikas iekārtu demonstrācijas, kā arī iespēju aplūkot zvaigznājus ar teleskopu, ja laikapstākļi būs tam piemēroti.

27. septembrī zinātnes centra ekspozīcijas zāli būs iespējams apmeklēt līdz pat plkst. 21.00. Visas dienas garumā ekspozīcijas zāles ieejas biļešu cenai tiks piemērota 15% atlaide!

Plašāka informācija pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: info@vizium.lv, VIZIUM sociālajos tīkos (@viziumventspils), kā arī mājaslapā www.vizium.lv.

Informējam, ka zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 20.09.2024 Orientēšnās nakts Kandavā. Tukuma TIC
GADA LIELĀKAIS ORIENTĒŠANĀS NOTIKUMS 2024! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.09.2024 - 20.09.2024 Latvijas Orientēšanās nakts 2024  Tukuma TIC
Kandavā 2024. gada 20. septembrī norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam sagatavotības līmenim – Latvijas Orientēšanās | Skatīt vairāk
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
"Leonardo da Vinči mašīnas" Motormuzejā Motormuzejs
No 6. septembra Rīgas Motormuzejs piedāvā iespēju apmeklēt starptautisko ceļojošo izstādi "Leonardo da Vinči mašīnas”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76434994sec.