Paziņo, kad notiks nākamais Sarunu festivāls LAMPA

Paziņo, kad notiks nākamais Sarunu festivāls LAMPA

Pulcējot vairāk nekā 25 000 interesentu, Cēsīs jau desmito reizi izskanējis Sarunu festivāls LAMPA. Kā ierasts, arī šogad ikvienam ir iespēja bez maksas atkārtoti noklausīties visinteresantākās sarunas un kaismīgākās diskusijas – LAMPAS arhīvā no 16. jūlija pieejami 153 videoieraksti. Savukārt nākamais Sarunu festivāls LAMPA notiks tieši saulgriežos – 2025. gada 20. un 21. jūnijā Cēsīs.

Festivāla programmā šogad bija vairāk nekā 360 diskusiju un citu formātu sarunu par plašu tēmu loku. Jau šobrīd teju pusi no šīm sarunām bez maksas var noskatīties arī LAMPAS videoarhīvā.

Līdzās iecienītajam “Politiķu Cepienam” to vidū ir arī tādi lielu skatītāju atsaucību guvušie pasākumi kā inovāciju un neražu stāstu vakars “FuckUp Nights Riga”, podkāsta “Zinātne vai muļķības” speciālizlaidums “Vai viedierīces padara cilvēkus dumjākus?, komiķu stand-up un saruna “Imunitāte pret krāpniekiem”, kā arī diskusijas “Nolinčosim internetā! Twittertiesas spēks”,  “Cancel media. Ja nebūtu žurnālistu?”, “Mākslīgā intelekta draudus drošai informācijai neapturēs pat uzticami mediji. (Ne)piekrīti?” un politiķu diskusija “Politiskā kultūra un komunikācija Latvijā – vai varam labāk?”.

Lai atvieglotu skatīšanos, lietotājiem pieejami dažādi filtri, piemēram, iespēja atlasīt tēmu, bet 22 videoierakstiem tiek nodrošināts tulkojums zīmju valodā. Tiem, kuri nav pārliecināti par savu izvēli, taču gribētu paklausīties kaut ko interesantu, ir lieliska iespēja izmēģināt “burvju pogu” jeb rīku “Piedāvāt vienu pasākumu” un paļauties uz nejaušību!

LAMPA sarunu ieraksti pakāpeniski tiek publicēti arī festivāla YouTube kanālā, un plānots, ka jūlija beigās daudzu pasākumu ieraksti būs pieejami arī audio formātā straumēšanas platformā Spotify.

Sarunu festivāla LAMPA arhīvs atrodams šeit: https://festivalslampa.lv/lv/video-arhivs.

Par Sarunu festivālu LAMPA

Sarunu festivāls LAMPA ir vieta brīvai un cieņpilnai domu apmaiņai, vērtīgām sarunām, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

Festivāla komandu veido Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, Cēsu novada pašvaldība, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo” un British Council pārstāvniecība Latvijā.

Festivāla norisi atbalsta Vācijas vēstniecība Latvijā, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā, Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā, Roberta Boša fonds, ASV vēstniecība Latvijā, Nīderlandes Karalistes vēstniecība Latvijā un uzņēmumi “Latvijas Finieris”, “LMT”, “Enefit”, “Meta”, Latvijas nacionālā lidsabiedrība “airBaltic”, “SCHWENK Latvija”, “Neste Latvija”, “Balcia Insurance SE”, “Rīgas meži”, “Mastercard”, “Coca-Cola Baltics”, “ERNST & YOUNG BALTIC”, “Latvijas valsts meži”, kā arī Sabiedrības integrācijas fonds un Valsts kultūrkapitāla fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.07.2024 - 31.07.2024 IV Folkloras festivāls “Lipa kust" Balvu TIC
Ziemeļlatgalē svinēs IV starptautisko festivālu “Lipa Kust” un IX Latgales stāstnieku festivālu | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS GAISA BALONU FESTIVĀLS 2024 Tukuma TIC
Kandavas gaisa balonu festivāls būs no 9.līdz 11.augustam. Precīzāka svētku programma vēl sekos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.07.2024 - 31.07.2024 Ieturi gardu Maltīti Zemgalē Zemgales Tūrisma asociācija
Piestāj un ieturi gardu maltīti kādā no Zemgales restorāniem vai kafejnīcām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57986784sec.