Autors: Rasa Zālīte
Avots: Visit.cesis.lv
Kad kultūra piepilda pilsētas ielas, tā ienāk arī restorānos! Iedvesmojoties no Cēsu kā šī gada Latvijas kultūras galvaspilsētas vadmotīva “Kultūra galvās, pilīs, sētās”, aicinām baudīt kultūru arī šķīvī!
No 7. līdz 13. aprīlim 10 restorāni visā Cēsu novadā radīs īpašus gastronomiskus piedāvājumus, kas caur unikālām garšām atspoguļos vietējās tradīcijas, stāstus un meistarību. Neatstāj šo pieredzi tikai domās – izgaršo to! Rezervē galdiņu un ļaujies īsteni baudpilnam piedzīvojumam!
Reklāma
Šī gada Pavasara restorānu nedēļā Tevi laipni gaidīs “Restorāns 1815”, “H.E. Vanadziņš”, “Jāņoga”, Hotel Design & SPA restorāns “Kannas”, “Kārļamuiža”, “Mango Sky Lounge”, “Villa Santa”, restorāns “Rest Tigra”, kā arī Michelin Zaļās zvaigznes apbalvojumu saņēmusī “Pavāru māja” un Michelin Latvijas ceļvedī iekļautais restorāns “Kest”.
Ar restorānu ēdienkartēm un darba laikiem iepazīties iespējams mājaslapā visit.cesis.lv, taču restorānu iedvesmu ēdienkaršu radīšanā atradīsi Visit Cēsis Facebook lapā.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.