Lai Liepājas krāsas vieno

Gaidot Liepājas dzimšanas dienu Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks un Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) aicina vienoties jaunai tradīcijai - pie apģērba nēsāt Liepājas karoga krāsu lentītes.

„Lai zaļi sarkanā lentīte pie apģērba ir kā sveiciens ikvienam Liepājas svētkos, lai tas ir apliecinājums, ka novērtējam viens otra ieguldījumu pilsētas veidošanā un attīstībā. Lai svētku noskaņu rada īpašais pilsētas rotājums, koncerti, izstādes un gada laikā labo darbu darītāju godināšanas pasākumi. Lai Liepājas karoga krāsas vieno!” - tā savu vēlējumu izsaka Uldis Sesks, Liepājas domes priekšsēdētājs.

„Liepājnieki ir lieli lokālpatrioti, un Liepājas karoga krāsu, tāpat kā valsts karoga krāsu nēsāšana valsts svētkos un nozīmīgās dienās, ir sabiedrību vienojošs pasākums. Esmu pārliecināta, ka šāda veidā liepājniekiem un ikvienam, kam Liepāja šķiet mīļa un nozīmīga, izdosies spēcīgāk sajust svētku noskaņu,” tūrisma biroja iniciatīvu komentē Ieva Hmieļevska, LRTIB vadītāja.

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs Liepājas svētku svinētājiem piedāvā iegādāties ne vien pie apģērba spraužamas lentītes, bet arī mazos svētku karodziņus un namu fasādēm domātos Liepājas karogus, vērtīgas grāmatas par Liepāju un dažādus suvenīrus.

 

Liepājas dzimšanas dienas mēnesī -  „LIEPĀJIŅA” par īpašu cenu

Martā, Liepājas dzimšanas dienas mēnesī, laikmetīgās arhitektūras un pilsētvides grāmata LIEPĀJIŅA iegādājama par īpašu svētku cenu.

Kopš grāmatas klajā laišanas 2011.gada nogalē, tā izpelnījusies gan arhitektūras profesionāļu, gan plašas sabiedrības interesi, tāpēc martā LIEPĀJAS REĢIONA TŪRISMA INFORMĀCIJAS BIROJĀ (Rožu laukumā 5/6) neparasto laikmetīgās arhitektūras un pilsētvides grāmatu LIEPĀJIŅA, iespējams nopirkt par īpašu cenu – 9 LVL.  Par šādu svētku cenu tikai martā grāmatu iespējams iegādāties arī galvaspilsētā Rīgā– LUKABUKA veikalos (Tērbatas ielā 6/8 vai Aspazijas bulvārī 3)."LIEPĀJIŅA ir iedrošinājums liepājniekiem un Liepājas faniem bezbailīgāk domāt un runāt par pašu apdzīvoto moderno pilsētas telpu, kuru izrāda viņiem līdzīgie pilsētnieki, tostarp — mazākie. LIEPĀJIŅA nav sabiedrībai atsvešināts vēstījums, kur viens arhitekts apraksta otra arhitekta sastrādāto," norāda grāmatas idejas autore un sastādītāja Indra Ķempe.

Grāmatu veidojuši vairāk nekā 100 lieli un mazi autori, kuriem Liepāja ir sirdij mīļa.
LIEPĀJIŅA ir 136 lappušu bieza, mīkstā sējuma grāmata, kas tapusi  arhitektes un publicistes Indras Ķempes vadībā.  LIEPĀJIŅA īstenota divu gadu laikā kā vidi veidojošo profesiju biedrības KLUBS V10 [V10] aktivitāte ciešā sadarbībā ar partneriem Liepājas bērnu mākslas skolu, Liepājas Kultūras pārvaldi, Liepājas būvvaldi, arhitektu vai plānotāju birojiem. Grāmatas idošanu atbalstījusi Liepājas pilsētas  dome, Kultūras pārvalde, Valsts Kultūrkapitāla fonds, uzņēmumi UPB, UPTK, SCAN-PLAST un citi. Grāmatas grafisko koncepciju un maketa salikumu izstrādāja dizaina biroja H2E dizaineres Tatjana Raičiņeca un Ingūna Elere. Grāmata iespiesta Jelgavas tipogrāfijā. Par valodas literāro labskaņu rūpējās žurnāla RĪGAS LAIKS korektore Guna Kalniņa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
Latvija 10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56017494sec.